En verder: Helle Gro und Spire
Online bekijken
MORAKNIV GARBERG EN KANSBOL
nu ook met survivalkit
De Morakniv Garberg en Kansbol behoren tot de populairste outdoormessen op onze website. En niet voor niets: haast geen situatie waarin ze niet uitblinken. Maar nu heeft Morakniv ze nog aantrekkelijker gemaakt: door een handige survivalkit mee te leveren! Zo wordt vuur maken wel heel makkelijk.
ONTDEK
HELLE GRO EN SPIRE
Ga voor groot of klein formaat
De Helle Spire (‘ontspruiten’ in Noors) en de Helle Gro (‘groeien’ in Noors) zijn twee nieuwe outdoormessen van Helle. Beide messen zijn vrijwel hetzelfde. Alleen het formaat verschilt. De Helle Gro is maar liefst 50% groter dan de Helle Spire. Dit maakt de Gro beter geschikt voor zwaar gebruik of mensen met grote handen. De Helle Spire is daarentegen iets beter geschikt voor precieze snijtaken. Zoals houtbewerking.
ONTDEK
OFF GRID POWER DEVICES
Overal ter wereld je eigen stroomvoorziening!
ONTDEK
OCHSENKOPF-BIJLEN
Tot 15% korting
De perfect afgewerkte Ochsenkopf bijlen worden nog altijd vervaardigd in de oudste bijlsmederij van Duitsland. De bijlkoppen worden voornamelijk gemaakt van oersterk C60-staal en vlijmscherp geslepen. En ook de stelen worden in Duitsland gemaakt van hout uit geselecteerde bosbouwgebieden. Vind nu extra voordelig jouw Ochsenkopf bijl!
SLA JE SLAG
MAGNETISCHE MESSEN­HOUDERS
Kunst aan de muur
Een messenmagneet is een veilige én gave manier om je keukenmessen in volle glorie te tonen. Of je keukenmessen groot of klein, zwaar of licht zijn: door de sterke magneet blijven alle keukenmessen hangen. Het ziet er mooi uit en je hebt je messen altijd binnen handbereik.
ONTDEK
SLIJP­AANBIEDINGEN
De voordeligste slijpproducten voor een scherpe prijs
PROFITEER NU
Gratis verzending vanaf € 50,-
Retourneren binnen 30 dagen
Achteraf betalen
KEUKEN­MESSEN PANNEN
MESSEN SLIJPEN ZAK­MESSEN
MULTI­TOOLS ZAK­LAMPEN
VERRE­KIJKERS OUTDOOR
VOLG ONS
F
 
I
 
T
 
Y
KNIVESANDTOOLS.BE
KATO Group B.V.
Laan van Westenenk 8, 7336 AZ Apeldoorn, Netherlands
Uitschrijven