Verliefd geworden op werken met vis
 
VIS Magazine
 
 
 
Verliefd geworden op werken met vis
 
Het vinden van een opvolger bezorgt menig ondernemer hoofdbrekens. Zo ook bij Frits Has, die na bijna veertig jaar aan iets anders toe was. Maar de eigenaar van Frits Vis kreeg de oplossing op een presenteerblaadje aangeboden.
 
Lees verder
 
Bedrijfsinformatie
Speciaal voor kleine batches verse vis(producten)
 
Produceer je kleine of middelgrote batches verse vis of visproducten? Vanaf slechts € 30,- per dag kun je gebruik maken van een automatische verpakkingsoplossing van MULTIVAC. Tijdelijk bij aankoop van een R 085 of T 305 gratis 1.000 meter folie.
 
Lees hier meer
 
 
Nieuwe MSC-standaard voor duurzame visserij
 
De Marine Stewardship Council (MSC) lanceerde 26 oktober een nieuwe wereldwijde standaard voor de duurzame certificering van wildvangstvisserijen. De MSC Visserijstandaard versie is de meest uitgebreide herziening die de organisatie ooit heeft uitgevoerd.
 
Lees verder
 
VNV vreest faillissementsgolf bij viswinkels
 
Hoge prijzen voor energie en grondstoffen. Veel vishandelaren hebben het moeilijk. Janneke Keuning, directeur van de Vereniging van Nederlandse Visspecialisten (VNV), vreest dat er een faillissementsgolf van vishandelaren aankomt.
 
Lees verder
 
 
 
 
 
 
Visconsumptie Nederlanders wederom licht gestegen
 
Afgelopen jaar is de Nederlandse consument weer meer vis gaan eten. In de periode 1 juli 2021 tot 30 juni 2022 groeide de visconsumptie van 9,3 naar 9,5 kilo. Dat blijkt uit onderzoek van GfK in opdracht van het Nederlands Visbureau.
 
Lees verder
 
'Gepersonaliseerde verpakkingen populair'
 
Van Es Verpakking is leverancier van verpakkingen voor schaal- en schelpdieren. Volgens Manouk Schrier onderscheidt het bedrijf zich door klanten te ontzorgen en verpakkingen op tijd – “just in time” – af te leveren.
 
Lees verder
 
 
 
Toe aan iets nieuws? Kijk op Foodbanen.nu
 
Op zoek naar een functie binnen de foodsector? Bij Foodbanen.nu vind je het meest volledige vacature-overzicht. Kijk voor deze functies en andere banen op de website:
 
Naar Foodbanen.nu
 
Meer nieuws
 
 
 
Boeken
Inspiratie voor de visspecialist
 
Zestig visrecepten die niet kunnen mislukken. Dat belooft het nieuwe kookboek ‘Foolproof Vis’. De recepten variëren van een snelle makreelpaté en een tonijnpokébowl tot kedgeree met currykruiden, Spaanse paella en panchetta zeeduivel met puy-linzen & spitskool. “Vis, schaal- en schelpdieren zijn delicatessen die met respect behandeld dienen te worden en die het waard zijn om te worden gevierd”, aldus auteur en foodstylist Libby Silbermann.
 
Lees verder
Blijf op de hoogte van al het foodnieuws!
 
Wilt u naast het nieuws van Vismagazine ook op de hoogte blijven van ander foodnieuws? Bijvoorbeeld de voedingsmiddelenindustrie, vlees- of bakkersbranche? Schrijf u dan in voor een van onze nieuwsbrieven. U kunt zich abonneren op de nieuwsbrief EVMI, Vleesmagazine, Bakkers in bedrijf, Vakblad IJs, Pompshop, More than Drinks en VoedingNu.
 
Inschrijven voor de nieuwsbrief
Magazine
Vismagazine 8 | november 2022
 
Het nieuwe nummer van Vismagazine verschijnt 1 november. Het thema is kweekvis. Met onder andere:
  • Kottervisserij in donkerrode cijfers
  • Visvriendelijke zalmkweek
  • Visspecialisten luiden noodklok
  • Vishandel Volendam naar nieuw pand Heiloo
  • Nieuwe regels voor aquacultuur 

Nog geen abonnee? Sluit dan nu een abonnement af en betaal het eerste jaar slechts € 75,00 ex. btw!
 
Abonneer nu!
 
Abonneren?
 
 
Bekijk het aanbod
Bedrijvengids
 
 
Bekijk het overzicht
 
 
Vismagazine
Huis ter Heideweg 13
3705 MA Zeist
Facebook
Twitter
LinkedIn
Flickr
 
 
Deze e-mail is verzonden naar: newsletter@newslettercollector.com
Je hebt deze e-mail ontvangen omdat je je hebt aangemeld voor deze nieuwsbrief
 
 
 
© 2022 Alea Publishers