Nieuwe parken | Grote bungalows | Luxe bungalows

3 jaren geleden


Text only:

Gezellig samen weg bij Landal GreenParks.
Wordt de onderstaande e-mail niet correct weergegeven? Bekijk de online versie.www.landal.nl
www.landal.nl0900–8842
(€ 1 per gesprek)Last minutes|Alle parken|Accommodaties|Zoek en boek
Nieuw: Landal Beach Villa's Hoek van HollandWord wakker aan het strand, geniet van een heerlijk ontbijt met prachtig uitzicht over de zee en maak u daarna klaar voor een wandeling door de duinen. Boek nu en verblijf vanaf februari 2016 in een van de comfortabele strandhuizen op ons nieuwe park Landal Beach Villa's Hoek van Holland.
Ook nieuw in 2016: Verblijven in een bosrijke omgeving? Boek dan nu uw verblijf bij Landal Mooi Zutendaal in de groenste provincie van Vlaanderen - Belgisch Limburg.Meer informatie
Speciaal voor grote gezelschappen
Genieten van een heerlijk verblijf met de hele familie of vriendengroep? De grote bungalows bieden u ruimte om tot en met 32 personen te verblijven.
Meer informatie
Een zorgeloos verblijf met vele extra's
Tijdens een verblijf in een luxe of extra luxe bungalow geniet u van extra faciliteiten. Onder andere met een privé-sauna en zonnebank.
Bekijk alle accommodaties
Gezellig samen weg in de winterDe winter is de ideale tijd om er even tussenuit te gaan. Haal een frisse neus tijdens een wandeling door de bossen, bouw een hut met de kinderen en warm op in het zwembad.
Boek nu en verblijf in de periode van 4 januari tot 5 februari 2016 al vanaf € 99 (Prijzen zijn excl. € 24,50 reserveringskosten per reservering, verplichte bedlinnen € 7,75 p.p. en toeristenbelasting p.p.p.n. (variërend per park))*.Info & reserverenGegevens wijzigenAfmeldenPrivacybeleidContact

Dit is een uitgave van Landal GreenParks, Postbus 175, 2260 AD Leidschendam, NL

* De beschikbaarheid van accommodaties tegen deze korting is beperkt en kan per park, aantal, type en/of aankomstdatum verschillen. Op Hof van Saksen zijn de prijzen inclusief bedlinnen, opgemaakte bedden, een handdoekenpakket p.p. en een keukendoekpakket. De minimale huurprijs bedraagt minstens € 99 (Hof van Saksen € 119). Deze aanbieding heeft uitsluitend betrekking op de huurprijs en geldt niet op bijgeboekte extra's, reserveringskosten per reservering (max. € 24,50), bedlinnen (verplicht, max. € 7,75 p.p.) en toeristenbelasting p.p.p.n. Voor het reserveren van meerdere accommodaties, neemt u contact op met ons Contact Center (0900-8842; € 1 per gesprek). Alleen van toepassing op nieuwe reserveringen, op een geselecteerd aantal parken van Landal GreenParks. Niet geldig in combinatie met andere acties, kortingen, spaarprogramma's en all-in-arrangementen. Prijswijzigingen en/of typefouten voorbehouden.


Deel deze nieuwsbrief op

© 2019