Nieuwsbrief Gianotten Mutsaers
Nummer 79 - vrijdag 25 januari 2019
Beste John,
Januari, wat ons betreft de maand van lekker vroeg naar bed met een boek en plannen maken voor het voorjaar. 
Ook Gianotten Mutsaers is volop bezig met De Nieuwe Plannen rondom de verbouwing. Deze week verscheen er signing in de bijna lege Emmapassage om alle bezoekers te informeren. We kunnen nu nog niet zo heel veel vertellen, alleen dat we A: gewoon open blijven en B: de leukste pop up winkel gaan krijgen. In de volgende nieuwsbrieven brengen we je graag op de hoogten van de vorderingen, fijn als je ons blijft volgen via nieuwsbrief of social media!

Deze nieuwsbrief aandacht voor de Nationale Voorleesdagen, de Japanse leesclub en we hebben een leuke winactie met De Nieuwe Vorst. En tot slot de tip van Daphne.

Met vriendelijke groet,
De boekverkopers van Gianotten Mutsaers

Muzikale workshop Nationale Voorleesdagen

Lin de Laat, muziekdocente voor jonge kinderen en auteur van prentenboeken heeft een muzikaal programma gemaakt rondom Een huis voor Harry, het prentenboek van het jaar. Lin gaat met de kinderen zingen, knutselen, bewegen, bouwen, dansen en instrumenten bespelen. Deze activiteit is geschikt voor kinderen van 2 tot 6 jaar.
zaterdag 26 januari | 11.00 - 11.45 uur | meer info >>

Start leesclub Japanse literatuur.

Vindt u de Japanse cultuur ook intrigerend? Wilt u daar wel eens meer over weten door Japanse literatuur te lezen? Op vrijdagmiddag 8 februari worden belangstellenden voor zo’n leesclub uitgenodigd bij boekhandel Gianotten Mutsaers. Het initiatief komt van leescluborganisatie Senia, samen met Schwob, onderdeel van het Letterenfonds. Zij hebben alvast drie romans geselecteerd die in het Nederlands gelezen en besproken worden. 
vrijdag 8 februari | 16.00 - 17.30 uur | meer info >>

Winactie Missie Márquez

Honderd jaar eenzaamheid, geschreven door Gabriel García Márquez is een begrip in de wereld. En door een speling van het lot is theatermaker Karlijn Kistemaker onlosmakelijk verbonden met dit boek.

We mogen twee vrijkaarten weggeven voor de voorstelling in De Nieuwe Vorst zaterdag 2 februari. Met wie wil je naar deze voorstelling en waarom? Je kunt t/m 29 januari reageren via info@gianottenmutsaers.nl

De tip van Daphne

'Bart van Loo is een groot verhalenverteller. Filip de Stoute, Jan zonder vrees, Filips de Goede, Karel de Stoute en hun bekende en minder bekende tijdgenoten komen tot leven in dit meesterlijke epos over het Bourgondische rijk. Politiek, kunst, oorlog, familiebanden, geloof: alle facetten komen aan bod, verteld met verve en vol vermakelijke details.'

De Bourgondiërs - Bart van Loo

 

Top 3 

Hieronder staan de drie bestverkochte boeken in de afgelopen week. Bekijk de volledige top 10 van bestverkochte titels in fictie en non-fictie op onze website.
1. Grand Hotel Europa
Ilja Leonard Pfeijffer
€ 24,99
 
Bestel nu
2. De Bourgondiërs
Bart van Loo
€ 34,99
 
Bestel nu
3. Helden
Stephen Fry
€ 24,99
 
Bestel nu
Gianotten Mutsaers
Emmapassage 17
5038 XA Tilburg
T: 013-4651111
 
Openingstijden
Maandag 13.00 – 18.00 uur
Dinsdag 9.30 – 18.00 uur
Woensdag 9.30 – 18.00 uur
Donderdag 9.30 – 21.00 uur
Vrijdag 9.30 – 18.00 uur
Zaterdag 9.30 – 17.00 uur
Zondag 12.00 – 17.00 uur
Facebook
Twitter
Instagram
Website
E-mail
Copyright © 2019 Boekhandel Gianotten Mutsaers 
Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je bent aangemeld via onze website of omdat je je e-mailadres een keer hebt achtergelaten in onze winkel. Wil je deze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Meld je dan hieronder af.

Boekhandel Gianotten Mutsaers
Emmapassage 17
Tilburg, NB 5038 XA
Netherlands

Add us to your address book


profiel bijwerken | afmelden

Email Marketing Powered by Mailchimp