Nieuwe projecten, de AVG en zomerplanning   |   Webversie
Nieuwe projecten, de AVG en zomerplanning
Nieuwe projecten, de AVG en zomerplanning
Beste relatie,
Het voorjaar is voorbijgevlogen. We hebben een aantal interessante projecten mogen opleveren die we graag met u delen en hebben nog steeds onze handen vol aan de AVG. Verder komt ook voor ons de zomer er weer aan, wat (mede door vakanties en een deelname aan de Nijmeegse vierdaagse!) betekent dat onze aanwezigheid en beschikbaarheid gedurende de zomermaanden wat onregelmatig zal zijn.

Heeft u belangrijke activiteiten op de planning, of deadlines waar wij rekening mee moeten houden gedurende de maanden juli en augustus? Geef het ons tijdig door, zodat wij de werkzaamheden goed kunnen inplannen. 
Privacy
In het kader van de Algemene verordening gegevensbescherming hebben ook wij recent ons privacy statement bijgewerkt, om inzicht te verschaffen in onze omgang met persoonsgegevens. Klik hier om naar ons privacy statement te gaan. Verder vragen we uw toestemming u middels deze nieuwsbrieven te blijven informeren over onze activiteiten. Wenst u onze nieuwsbrieven niet meer te ontvangen, klik dan hier om u uit te schrijven of maak uw gewenste uitschrijving aan ons kenbaar via info@silverarrows.nl
Recente projecten
Mothers in Motion, Rotterdam
Stephanie Leyh, mede-eigenaar van sport- en fysiotherapiepraktijk Physiomotion in Rotterdam, heeft als doel het leven van (zwangere) vrouwen te verbeteren. Hiertoe stelde zij het Mothers in Motion 5 stappenplan samen; een totaalpakket van pré- en postnatale sportprogramma’s, fysiotherapie, begeleiding en workshops. Vorige maand ging de website online. 
Bekijk project
Recente projecten
Nieuwe projecten, de AVG en zomerplanning
Proefschrift opmaak & ontwerp
Tussen alle websites/online marketing door... een proefschrift mogen ontwerpen voor Leonard Kroese, die aan de Erasmus Universiteit promoveert op een onderzoek naar (risicofactoren, voorkomen en behandeling van) buikwandbreuken. Wij hebben de opmaak van het binnenwerk en het ontwerp van omslag en uitnodiging verzorgd. 
Bekijk project
VAN GELUK SPREKEN
is een nieuw project van Audiobureau Oorgetuige / Stichting De Kopsalon. Een verhalenzoektocht in de Heerlense wijk Eikenderveld, waarvoor Silver Arrows MultiMedia een projectwebsite heeft ontwikkeld. In een reeks verhalenatelier worden herinneringen opgehaald en trots aangewakkerd. De mooiste verhalen worden deze zomer gepresenteerd tijdens Cultura Nova in Heerlen. 
Bezoek de website
Nieuwe projecten, de AVG en zomerplanning
Is uw website AVG proof?
Op 25 mei ging de (handhaving van de) AVG van start. Hoewel het voorlopig zo'n vaart niet lijkt te lopen met grootschalige controles of het uitdelen van boetes, doet u er verstandig aan wel enige aandacht te besteden aan de regels die de wet met zich meebrengt. Zaken als een privacystatement en een ssl certificaat zijn relatief kleine ingrepen om hieraan tegemoet te komen (Zie ook ons eerdere artikel 'Algemene verordening gegevensbescherming en uw website'). Heeft u hierover vragen of wilt u advies? Neem dan contact op met Philip van Uden via pvu@silverarrows.nl
Alvast een hele fijne zomer gewenst!
Blijf op de hoogte van onze activiteiten via Facebook of LinkedIn!

Met hartelijke groet,

Het Silver Arrows team,
Philip en Roos
Nieuwe projecten, de AVG en zomerplanning

Nieuwsbrief

Wilt u uw profiel aanpassen of u afmelden voor onze nieuwsbrief? Dat kan via de onderstaande links:

Uitschrijven
Profiel aanpassen
Doorsturen

Silver Arrows Multimedia

Broekhem 11, 6301 HD Valkenburg
Het Industriegebouw (3e verd. Desk 23) Goudsesingel 70, 3011 KD Rotterdam

Telefoon: + 31 (0)40 205 4080
E-mail: info@silverarrows.nl
Website: www.silverarrows.nl

Facebook LinkedIn Pinterest Google+ 

(c)2018 Silver Arrows

Nieuwe projecten, de AVG en zomerplanning