SUMMER TIME
NIEUWE RONDE - NIEUWE KANSEN
Het is gebeurd! Je bent hartstikke verliefd en jullie willen deze zomer voor het eerst als samengesteld gezin op vakantie! Wel handig wanneer het voor jullie als nieuwbakken koppel én jullie kinderen een ontspannen tijd wordt. Hoe je dat doet? Wij geven je een paar tips.
STRAND OP VAKANTIE

Een van de beroemdste stranden van vakantieparadijs Thailand krijgt zelf vier maanden rust. Maya Bay, die wereldwijd bekendheid verwierf door de film ‘The Beach’, gaat zodanig gebukt onder het bezoek van hordes toeristen dat het zelf een adempauze nodig heeft. â€‹Ben jij ook zo toe aan het boeken van een vakantie, zodat er een fijne reis op het programma staat voor komende zomer? Hier 3 opkomende reisbestemmingen die je echt een keer moet bezoeken!

GEBROKEN HART
Loop je rond met een gebroken hart? Dan is een short break naar een fijne vakantiebestemming precies wat je nodig hebt! Want afleiding is een bewezen remedie tegen hartzeer. Geen idee waar je heen moet? Wij zetten een paar heel aantrekkelijke zonnige vakantiebestemmingen voor je op een rijtje. Je reist samen met andere singles van dezelfde leeftijd waardoor je jouw liefdesverdriet – al is het maar voor eventjes – kunt vergeten!
MET EX EN KIDS OP VAKANTIE

Het komt steeds vaker voor dat mensen samen met de kinderen en hun ex op vakantie gaan. Niet alleen omdat het fijn en leuk is voor de kids, ook omdat het goedkoper is dan twee losse vakanties. Maar is samen met je ex op vakantie gaan eigenlijk wel een goed idee?
 

Eenouderreizen zijn in de zomer de uitkomst voor alle alleenstaande ouders die toe zijn aan een ontspannen vakantie. Terwijl jij eindelijk toekomt aan dat boek spelen de kids met elkaar. En ’s avonds? Dan zitten jullie gezellig met z’n allen aan de BBQ.

 

SAFE SEKS
Zwoele temperaturen en leuke singles die je ter plekke tegen het lijf loopt of zich al in jou nabijheid bevinden omdat ze dezelfde groepsreis hebben geboekt. Het kan garant staan voor stomende seks en hete vakantienachten!  Zorg je er wel voor dat je niet met een naar vakantie souvenir thuiskomt? Lukt je vast met deze safe seks op vakantie tips!
JE BENT JONG EN..

Hoewel nog voorjaar; heel wat jongeren kijken reikhalzend uit naar de zomervakantie! Tijdig oriënteren is handig want er zijn zoveel leuke jongerenreizen te vinden! Of je nu op zoek bent naar zon, zee en feesten of het liever wat sportiever aanpakt deze zomer; er is voor ieder wat wils. Meer vakantie inspiratie doe je natuurlijk op bij de reisagenda!