Start verkoop Ilse DeLange en Fred van Leer

Nieuwe shows in de verkoop

Beste heer,

Met een kersverse Edison Oeuvreprijs op zak is Ilse DeLange het jaar goed begonnen. “Na een uitverkochte Ziggo Dome en festivals die we gaan spelen deze zomer, zoek ik dit najaar de intimiteit van het theater op! Het album wat ik heb gemaakt, geproduceerd door T Bone Burnett, sluit enorm bij die sfeer aan.“

In oktober en november gaat Ilse op tour langs maar 24 Nederlandse theaters met haar show 'New Amsterdam'. Schouwburg Het Park is één van die theaters! Op vrijdag 29 november laat ze nieuw werk horen en brengt ook de grote en bekende hits live ten gehore in de grote zaal van Het Park.

Ilse DeLange
De voorverkoop is van donderdag 14 februari 19.00 uur tot vrijdag 15 februari 10.00 uur en geldt alléén voor u, als vaste bezoeker en vriend van Het Park. Wacht dus niet te lang en wees verzekerd van de mooiste plaatsen, klik hier. Op vrijdag 15 februari om 10.00 uur start de verkoop van deze voorstelling en wordt dit openbaar bekend gemaakt.

Met vriendelijke groeten,

Cynthia Dekker

...

NOG MEER SHOWS IN HET PARK

Fred van Leer - Leer van Fred Live

categorie

Hilarische avond uit met vriendinnen boordevol kledingtips. De verkoop voor deze show gaat donderdag 14 februari om 11.00 uur van start.

  Lees verder
zaterdag 21 december om 20:15


The Kik - Hertaalt!

categorie

Na hun optredens als huisband van ‘De Wereld Draait Door’ waarin de groep bekende hits hertaalde, kwam van veel kanten de vraag om meer liedjes van een Nederlandse tekst te voorzien. Koop nu de laatste kaarten voor de voorstelling van a.s. zaterdag in Het Park.

  Lees verder
zaterdag 16 februari om 20:30


The Cats Aglow - in concert

categorie

Ze stonden eerder in Carré met de originele The Cats-voorman Cees Veerman en maken van iedere avond een spetterend feest: 'The Cats Aglow'!

  Lees verder
zondag 10 maart om 14:00


Arjen Lubach LIVE - Nóg een extra show

categorie

Ook de verkoop van de tweede show ging ontzettend hard en de vraag bleef komen. Daarom hebben we opnieuw contact opgenomen met Arjen Lubach en hij komt gewoon nóg een extra show geven op maandag 24 juni 2019. De kaartverkoop is inmiddels gestart.

  Lees verder
maandag 24 juni om 20:15


Bekijk het gehele programma hier

© 2017 Schouwburg en Congrescentrum Het Park - Hoorn