Is de nieuwsbrief niet leesbaar? Klik dan hier voor de online versie.

Lippenstift

Lieve fans,
 
Vandaag werd mijn nieuwe single ‘Lippenstift’ gelanceerd. Na de enorme hit ‘Hoe Het Danst’, bundelde ik mijn krachten met John Ewbank en rapper Snelle. Na het succes van de samenwerking met Armin en Davina, voelt dit als een logisch vervolg. De muziek van Snelle past helemaal bij mij. Hij hoefde dan ook niet lang na te denken over onze samenwerking.

Snelle: “Werken met een legende als Marco is natuurlijk een grote eer! Ik had vroeger een dvd van één van Marco’s concerten, die we thuis vaak draaiden. Toen ik mijn ouders vertelde dat ik met Marco en John mocht werken, zag ik de trots in hun ogen! Toen ik gevraagd werd, dacht ik: “een single van Marco en Snelle, hoe moet dat klinken?” Maar toen ik de opzet van ‘Lippenstift’ hoorde, dacht ik meteen, daar kan ik los op gaan”.



'Lippenstift' is de tweede single in een serie samenwerkingen van mij met andere artiesten geïnitieerd door mijn vaste partner John Ewbank. Om mijn 30-jarig muzikale partnership te vieren met mijn vaste partner en vriend John Ewbank, hebben we het idee opgevat om een aantal songs te gaan opnemen met verschillende artiesten en die één voor één uit te brengen. Ondertussen doet 'Hoe Het Danst' het nog steeds goed in de hitlijsten en zijn we de 40.000.000 streams al voorbij. Kreeg ik vandaag zelfs 3 keer platina uitgereikt voor deze plaat. Te gek! In Vlaanderen heeft 'Hoe Het Danst' 10 weken op nr.1 in de Ultratop 50 gestaan, waarmee het record van langst op 1 genoteerde Nederlandse productie in Vlaanderen verbroken is. Gisteren ontving ik 4 keer platina voor 'Hoe Het danst' in Vlaanderen. 'Hoe Het Danst' is nu mijn grootste hit ooit in België. Dat hadden we zelfs in onze stoutste dromen niet durven dromen. Hoe gaaf!!!

Ewbank: "Na het succes van 'Hoe Het Danst' wilden we net weer iets anders doen. Ik had met Bas van Daalen (o.a. Kris Kross Amsterdam en David Guetta) een opzet voor een nummer gemaakt waar we graag met een rapper op wilden samenwerken, die ook kan zingen. Snelle was gelukkig meteen enthousiast over dit idee".

Heb je nog niet kunnen luisteren deze morgen? Je vindt 'Lippenstift' op de diverse streamingsdiensten. Natuurlijk is 'Lippenstift' ook te vinden op mijn Official Artist Channel waarop je je kunt abonneren om meteen op de hoogte te zijn van de laatste nieuwtjes. 

Dus check mijn eigen Youtubekanaal, waar je ook de Lyric video vindt van 'Lippenstift'.
Het nummer kun je beluisteren via Spotify, Apple Music, Deezer en iTunes store.

En? Wat vind jij ervan? Ik kan niet wachten om jullie reacties te lezen op Facebook, Twitter of Instagram. Vergeet je me niet te taggen?

 
 

 

Groetjes,

Marco
 
 
 
 

  
 
Nieuwsbrief Marco Borsato 27 september 2019
Klik hier als je de nieuwsbrief van Marco Borsato niet meer wilt ontvangen.