Met een 8-masttent is ons circus groter dan ooit!

NIEUWE TENT VOOR GROOT KERSTCIRCUS DEN HAAG
 
 
Een tent met de allure van een theater
Niet alleen de voorstelling is dit jaar bijzonder. Dat geldt ook voor de tent van Groot Kerstcircus Den Haag. Met 70 meter in lengte en een breedte van maar liefst 40 meter, is onze theatertent de grootste in heel Europa. Het complex wordt volledig in kerstsfeer ingericht, is aangenaam verwarmd en voorzien van rood tapijt. Groot Kerstcircus Den Haag krijgt de allure en grandeur van een waar theater. Daarmee is het circus opnieuw trendsetter in de Europese circuswereld.
 
Nederlandse Luchtacrobate
Er is dit jaar ook Nederlandse inbreng bij Groot Kerstcircus Den Haag. Anke de Boer studeerde in 2006 af aan de Fontys Dans Academie in Tilburg. Daarna volgden diverse contracten als danseres op cruiseschepen. Via een opdracht voor een illusionist kwam ze in het circus terecht en ontdekte daar haar passie voor luchtacrobatiek.  Anke trainde intensief en creëerde de act die u bij Groot Kerstcircus Den Haag ziet. Een uniek en gevaarlijk nummer aan een ring die door de nok van de tent zweeft in een intense choreografie. Het optreden van Anke is ongeëvenaard en zeer spectaculair!
 
DE ZONNEBLOEM: ER KAN ZOVEEL MEER DAN JE DENKT
 
EROPUIT
Wanneer iemand een lichamelijke beperking heeft, ziet zijn wereld er vaak anders uit. Eropuit gaan, is minder vanzelfsprekend. Laat staan zelf Groot Kerstcircus Den Haag bezoeken. Lokale Zonnebloemafdelingen organiseren daarom uitjes naar dit bijzondere circus. Vrijwilligers begeleiden jong en oud met een lichamelijke beperking tijdens hun bezoek. In de regio Den Haag gaan veel mensen mee met activiteiten van de Zonnebloem. De 350 vrijwilligers in de regio Den Haag organiseren onder meer bezoeken aan huis, één-op-éénactiviteiten, boottochtjes en vakanties. Benieuwd naar het Zonnebloemwerk? Neem dan contact op met een afdeling in uw omgeving.
 
KLEIN GELUK
De Zonnebloem is actief in vrijwel alle wijken, dorpen en steden van Nederland. Veertigduizend betrokken en bevlogen vrijwilligers zetten zich in voor 113.000 jongeren en ouderen met een lichamelijke beperking. Tijdens dagjes uit en aangepaste vakanties ontstaan bijzondere ontmoetingen. Daardoor maakt het Zonnebloemwerk het verschil in de levens van velen. Vaak zit het 'm in klein geluk. Wat de Zonnebloem betreft hoeft een lichamelijke beperking nooit een belemmering te zijn. De vereniging zegt niet voor niets: 'Er kan zoveel meer dan je denkt'. 
 
HEEFT U AL KAARTEN?
Groot Kerstcircus Den Haag is op het Malieveld te zien van 22 december tot en met 7 januari. Het mooiste kerstcircus van Nederland op misschien wel de meest bijzondere plek die voor een circus beschikbaar is. Zorg dat u en uw gezin erbij zijn! Kaarten zijn vanaf nu verkrijgbaar via onze website (al vanaf 19 euro, exclusief bespreek- en transactiekosten) of via Eventim (onze officiële ticketing partner). 
 
info@kerstcircusdenhaag.nl | www.kerstcircusdenhaag.nl
 
Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je bent ingeschreven met newsletter@newslettercollector.com.
Wil je deze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Klik dan hier om je af te melden.