online versie
Nieuwe uitgaven - december 2016
   Uitgelicht


  De informatiebeschikking 

Deze uitgave geeft een totaaloverzicht van de nieuwe regelgeving én van de aan de informatiebeschikking ten grondslag liggende informatie- en administratieverplichtingen. Een ideaal naslagwerk voor advocaten, belastingadviseurs en ambtenaren van de belastingdienst. 
Meer informatie/bestellen

  Internationaal belastingrecht
 
Dé uitgave die u laat zien met welke fiscale aspecten u te maken krijgt wanneer u activiteiten ontplooit over de landsgrens heen. Het opgenomen literatuur-, jurisprudentie-, besluiten- en trefwoordenregister bieden u daarbij extra handvatten. Deze tiende editie is bijgewerkt tot 1 september 2016. 
Meer informatie/bestellen
 

  Internationaal Fiscaal Memo 2016 

Dit memo maakt het Nederlands internationaal belastingrecht voor u heel toegankelijk. De meest recente ontwikkelingen op verdragsgebied zijn hierin meegenomen, en ook actualiteiten binnen de Nederlandse internationale sociale zekerheid. 
Meer informatie/bestellen
 
  Subsidiememo 2016
 
Nederland kent een veelvoud aan subsidies, kredieten en fiscale regelingen. Daar wegwijs uit worden kan lastig zijn. Dit Subsidiememo biedt u een overzichtelijk geheel van alle mogelijkheden en kansen. De informatie is bijgewerkt tot en met eind augustus 2016.
Meer informatie/bestellen
 

  Goud geld 

Goud geld gaat over de staat van de financiële sector bezien vanuit verschillende invalshoeken: banken, verzekeraars, vermogensbeheer, pensioen, governance, ‘Europa’, communicatie, fintech, externe verslaggeving en toezicht. 

Met kennis van de verschillende kolommen binnen de financiële sector kunnen nieuwe, betere diensten en producten worden bedacht die de desbetreffende bedrijfskolom overstijgen.

Meer informatie/bestellen
 

  Wet waardering onroerende zaken

Heeft u in uw werk of studie te maken met de Wet WOZ? Met deze uitgave raakt u vertrouwd met de Wet WOZ en de daarmee samenhangende gemeentelijke belastingen (de OZB, de RRB en de BIZ-bijdrage). Bent u daarin al thuis, dan geeft het boek u handzame en compacte informatie die in uw werk van pas komt.
Meer informatie/bestellen
 
   Overige nieuwe uitgaven

 
   Online naslagwerken
 

FiscaalPlus

Wilt u uw cliënten nog efficiënter adviseren, met de zekerheid dat uw advies altijd aan de meest actuele wet- en regelgeving voldoet? Gebruik dan FiscaalPlus - een voordelige en complete online verzameling van tijdschriften, naslagwerken, fiscale cijfers en pensioeninformatie die u als MKB-fiscalist nodig heeft. Betrouwbaar, actueel en eenvoudig doorzoekbaar

Probeer één maand gratis!

Meer informatie/bestellen
 
  KBP aangiftesoftware Online 

KBP Online is het alles-in-één aangiftepakket in de cloud. Verassend compleet en voordelig, met alle biljetsoorten voor IB en Vpb, inclusief Uitstel, Toeslagen, VA en VIA. Bespaar tijd en geld, werk flexibel in de cloud met KBP aangiftesoftware Online.

Vraag nu een demo aan en maak gratis kennis met KBP aangiftesoftware Online!

Meer informatie/bestellen
 
   Navigator
 
      

Webinar: 5 dingen die een fiscalist moet weten over Navigator!

Maakt u gebruik van Navigator? Check dan waarom u dit gratis webinar niet wilt missen! Trainer Bas Roest leert u de 5 meest belangrijke onderdelen over Navigator, die u als fiscalist moet weten om uw werk nog efficiënter te kunnen doen.

Gratis webinar: 20 december, 17.00 - 18.00 uur
Aanmelden webinar > 

 
U ontvangt deze e-mail omdat u een relatie bent van Wolters Kluwer. Voeg ons e-mailadres (admin@wolterskluwer-emailing.com) toe aan uw contactpersonen om er zeker van te zijn dat u onze mails goed ontvangt.
Geen e-mails meer ontvangen?
Klik hier om u af te melden.


Copyright ©2016
Volg ons op
Wolters Kluwer