VisTV Nieuwsbrief 
View this email in your browser
27-10-2017 
NIEUWE VIDEO: STREETFISHING IN HAARLEM
In deze VisTV Extra maken we met Jan Willem en zijn vismaten Haarlem onveilig. Met lichte stokken en een hoop humor op zoek naar grote baarzen. Streetfishing zoals het hoort. 
Kijk hier de video.
VISTV GEMIST?
Heb je een aflevering van VisTV gemist? Of wil je lekker een avondje VisTV kijken. Geen probleem. Alle uitzendingen van VisTV zijn gratis terug te zien. Klik hier voor VisTV gemist.
SPINHENGEL BASISPAKKET
Voor iedereen die wil starten met het vissen met de spinhengel hebben we een voordelig basispakket samengesteld. Met dit starterspakket kun je direct aan de slag. Kijk hier voor meer informatie.
VISTV HET HELE JAAR OP YOUTUBE
Wil je iedere week een verse aflevering van VisTV zien? Presentatoren Thom, Ties, Jan-Willem, Ed en Marco presenteren iedere week een nieuwe video. Abonnneer je hier op ons kanaal en mis niets!
VISTV OP INSTAGRAM
Volg nu alle avonturen van onze presentatoren tijdens, voor en na de opnamen van onze video's via @vistvofficial. We geven je een kijkje achter de schermen van onze programma's maar je krijgt ook foto's en filmpjes te zien uit het privéleven van onze vissende presentatoren.
De VisTV Nieuwsbrief is een uitgave van Tangram Media
Copyright © 2017 Tangram Media, All rights reserved.