Nieuwe X, nieuwe GT.

1 jaar geleden


Text only:

Mooie ontwikkelingen bij BMW. Online versie
Geachte heer Achternaam,
Zó relaxed heeft u nog niet eerder gereden. Alleen al het idee, dat u voor de innovatieve Steptronic automaat geen cént meerprijs betaalt. Sneller, soepeler en tegelijk ook zuiniger kan geen mens schakelen. En als u soms even met de hand wilt schakelen: geen enkel probleem. Komt u proefrijden?
Zó relaxed heeft u nog nooit gereden. Alleen al het idee, dat u voor de innovatieve automaat geen meerprijs betaalt. Sneller en zuiniger kan geen mens schakelen. Komt u even proefrijden?
  BMW website  Proefrit aanvragen  Dichtstbijzijnde dealer  Brochures en prijslijsten  BMW Configureren  BMW Webshop  Stuur doorDe derde generatie X3 combineert dynamisch rijplezier op élke ondergrond met het gebruiksgemak van een daily driver. Van buiten herkent u de nieuwe BMW X3 in één oogopslag aan zijn grote nieren, dubbele uitlaatpijpen en 18 inch lichtmetalen wielen. In het interieur heerst een ongekend luxueuze ambiance. Introductie in het najaar van 2017.
Geweldige combinatie van rijplezier op élke ondergrond met dagelijks gebruiksgemak. In een ongekend luxueuze ambiance, met grote nieren en dubbele uitlaatpijpen. Introductie in het najaar van 2017.
 BMW Magazine telt 100 pagina's. En toch is er nooit ruimte genoeg voor álle onderwerpen en schitterende fotoreportages. Wie benieuwd is naar achtergrondinformatie en 'the making of' moet beslist eens een kijkje nemen in de online versie. Bijvoorbeeld in de vakantie, want er is zelfs een app voor smartphones en tablets.
In BMW Magazine is nooit ruimte genoeg voor álle interessante onderwerpen, achtergrondinformatie en schitterende fotoreportages. Neem daarom maar eens een kijkje in de online versie.
 Alleen de beste olie is goed genoeg voor BMW motoren. Vanuit die gedachte ontwikkelden de ingenieurs van BMW zélf een olie die de motor schoon houdt, beschermt en zorgt voor een ongekende efficiency. Dat merkt u aan een betere koude start, lagere verbruikscijfers en op termijn aan een langere levensduur.
BMW heeft een olie ontwikkeld die de motor schoon houdt, beschermt en zorgt voor efficiency. Dat merkt u aan een betere koude start, lagere verbruikscijfers en een langere levensduur.
 Voor Motorsport liefhebbers heeft BMW de hand gelegd op de laatste tribunekaarten ter waarde van € 15,- exclusief parkeerkosten. Er is nog plaats op zaterdag 19 augustus en op zondag 20 augustus aanstaande. Door deelname aan de prijsvragen op Facebook maken echte fans kans op twéé DTM tribunetickets.
Maak kans op de laatste tribunekaarten ter waarde van € 15,- (excl. parkeerkosten) voor zaterdag 19 of zondag 20 augustus: neem deel aan de prijsvragen op Facebook.
 De ontwerpers en ingenieurs van BMW zijn erin geslaagd het onmogelijke mogelijk te maken: een Gran Turismo met de uitstraling van een coupé en het comfort van een luxe limousine. En dat nog eens gecombineerd met de prestaties van een sportauto. Eind 2017 in de showroom.
De ontwerpers van BMW hebben het onmogelijke mogelijk gemaakt: de uitstraling van een coupé met het comfort van een luxe limousine. En dat met sportwagenprestaties. Eind 2017 in de showroom.
 Wat vindt u van deze e-mail? GoedKan beter1  2  3  4  5  6  7  X M i Contact | Privacy beleid | Disclaimer | Afmelden

Bmw.nl

Categorieën: Merk | Branding Auto's Auto onderdelen Auto diversen
Leeftijd: 14 t/m 18 jaar 19 t/m 30 jaar 31 t/m 64 jaar 65 jaar en ouder

Deel deze nieuwsbrief op

© 2018