Nieuws

2 jaren geleden


Text only:

  
 
 
 
Poetry International Nieuws
ActiviteitenFestivalPoëziecollectie
 
 
 
Poëzie en Spoken Word op vernieuwd GDMW
Op 7 en 8 november a.s. strijkt het geheel vernieuwde Geen Daden Maar Woorden Festival neer op Katendrecht. Op vele locaties aan en rond het Rotterdamse Deliplein staat het woord centraal tijdens een veelzijdige ontdekkingstocht naar jong literair talent, met dichters uit binnen- en buitenland, spoken word artiesten, singer-songwriters, film en muziektheater. In Theater en Kantine Walhalla, Verhalenhuis Belvédère, Café de Ouwehoer, bij Kopi Soesoe, de Kaapse Brouwers (Fenix Food Factory), Lantaren Venster en op de Nieuwe Luxor Spido boot duik je in de literatuur met uitzicht op de Rijnhaven. Stel je eigen route samen, waarbij je ook kunt kiezen voor een Engelstalig traject. Poetry International tipte de Amerikaanse dichters Erika Meitner en Matthew Dickman die er op verschillende tijden en locaties optreden, o.a. in gesprek met Ellen Deckwitz.
 
 
Anne Vegter en Ellen Deckwitz op 'Spreken over lezen'
Op 4 november a.s. geeft Dichter des Vaderlands Anne Vegter met dichter Ellen Deckwitz een energieke masterclass poëzie lezen tijdens het Senia Herfstevenement 'Spreken over Lezen' in Utrecht. Senia is landelijk de initiatiefnemer achter meer dan 800 leesgroepen op het gebied van literatuur, geschiedenis, filosofie en nog veel meer. 'Spreken over lezen' biedt een volle middag met boeiende sprekers en interessante workshops op velerlei gebied.
Woensdag 4 november, Vechthuis Utrecht - Meer info en kaarten >
 
 
 
Anne Vegter en Maarten van der Graaff op Het Lezersfeest
Op 14 november is het weer groot feest in de bieb met optredens van en interviews met Lars Kepler, Renate Dorrestein, Michel van Egmond, Ronald Giphart, Kamagurka, Thomas Acda, Leo Blokhuis, Connie Palmen en Lucky Fonz III. In totaal zijn er optredens van ruim vijftig auteurs en artiesten, verdeeld over acht podia. Ook hier geeft Anne Vegter een masterclass, dit keer samen met dichter Maarten van der Graaff. Samen met het publiek lezen en analyseren zij gedichten met als enig doel te laten zien dat het allemaal zo moeilijk niet is. Poëzieleesles van de Dichter des Vaderlands.Grijp die kans, om 23:30 uur in het Bibliotheektheater.
Zaterdag 14 november, Centrale Bibliotheek Rotterdam
Meer info en kaarten >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Poetry International Rotterdam
Mauritsweg 35
 
 
3012 JT Rotterdam
 
info@poetry.nl
volg ons op Facebook
 
 
+31 (0)102822777
 
www.poetry.nl
volg ons op Twitter
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 U ontvangt deze e-mail via Poetry International. Stelt u hierop geen prijs, meldt u zich dan via deze link af.

Poetry.nl

Categorieën: Events
Leeftijd: 65 jaar en ouder 31 t/m 64 jaar 19 t/m 30 jaar 14 t/m 18 jaar 7 t/m 13 jaar

Deel deze nieuwsbrief op

© 2018