Preston Palace

Beste meneer Do,

Code rood of code geel? Of het sneeuwt, regent of waait: bij Preston Palace geldt altijd code 'genieten'! Wij hebben tal van mooie aanbiedingen, leuke acties en nog meer goed nieuws voor u. Wij zijn genomineerd voor de Award Familiehotel van 2018. Kom snel bij ons genieten!

Met vriendelijke groet,

 

All-inclusive aanbiedingen!

Profiteer hier van de beste aanbiedingen met de allerlaagste prijsgarantie. Nu geen online reserveringskosten. Boek snel voor december of alvast voor 2018. Goed idee!

Bekijk alle aanbiedingen!
 
 

Leuke last-minutes!

Profiteer van de leukste last-minutes met de allerlaagste prijsgarantie! U heeft al een all-in overnachting vanaf € 79,00 p.p.! 'Make it a December to remember'.

Zoek en boek nu!
 
 

Dinsdag 26 december 2017

Uit op 2e kerstdag!

Preston Palace is populair! Het 1e kerst dagarrangement is nu al volledig uitverkocht, maar gelukkig mag u nog boeken voor 2e kerstdag- en avond! Wees er snel bij en dan beleeft u ook een 'Merry Christmas'. All-in, let the sleighbells ring!

Merry All-inclusive Christmas
 

Wist u dat....

Diverse midweken in januari nu wel héél voordelig zijn geprijsd? Vraagt u niet hoe het kan, maar profiteer er gewoon van.
U boekt nu online zonder boekingskosten!

Januari voordeel!
 
 

Award Familiehotel 2018!

Hoera! Preston Palace is genomineerd voor de Award Familiehotel van 2018. U wilt dat wij winnen? Stem snel op
Preston Palace en u maakt ook kans op een gratis all-in hotelarrangement.

Stem op ons en win!
 
 

Zaterdag 17 februari 2018

Artiestenavond

Tijdens de voorjaarsvakantie, op zaterdag 17 februari, is het tijd voor de Artiestenavond met 3 populaire zangers bij Preston Palace! Komt u voor een avond uit of maakt u er een gezellig weekendje weg van? Het is all-inclusive!

Uitgaan in het voorjaar!
 

Wist u dat.....

U nu ook mag inchecken op tweede kerstdag, dinsdag 26 december, voor één of meerdere overnachtingen? Een nachtje weg in de kerstvakantie, daar loopt u ook warm voor!

Kerstvakantie nieuws!
 
 

Bezoek ons ook op prestonpalace.nl

Geen nieuwsbrieven meer ontvangen? Meld u hier af.