Nieuws dat je smaakt!

3 jaren geleden


Text only:

Sluit de zomer af bij Brasserie SpringerNog even genieten van de laatste dagen van de zomer? Dat kan bij Brasserie Springer met dit heerlijke menu met verschillende gerechten.U begint met een kopje bouillabaisse; een specialiteit van onze Chef.


 

********
Vervolgens serveren wij een etagère met:-Eendenham gemarineerd in Hoisin dressing en geserveerd met een salade van witte kool en een crème van wasabi.


-Gebakken Japanse garnalen met wakame salade.
-Iberico ham geserveerd met een pruimen chutney en een salade met truffel dressing. 
€ 24,95 p.p.


Brood gemaakt van bierbostel


 


Brasserie Springer serveert een nieuw soort bruin brood gemaakt van bierbostel. Bierbostel is een restproduct bij het brouwen van bier. Het bierbostel wat voor ons brood wordt gebruikt komt van de Schoonhovense brouwerij Argentum. Bostel is rijk aan eiwitten en vezels en bevat weinig koolhydraten. Het ambachtelijk gemaakte brood wordt gemaakt door bakker Gertjan. Zijn bakkerij is gevestigd aan de Albert Plesmanstraat te Schoonhoven. 
Ook schenken wij twee soorten bieren van brouwerij Argentum. Wij serveren de India Pale Ale: fruitig en hoppig en wij serveren de Smoked India Porter: subtiel donker rokerig bier.


Zeeuwse roem terug op de kaart


 


Het bekende mossel gerecht is weer terug op de kaart. Om je vingers bij af te likken.
Zeeuwse roem.
Mosselen kort bereid, vers geplukt en in eigen kookvocht gemarineerd met pittige kruiden en een vleugje knoflook.De mosselen worden besprenkeld met een dressing van verse groene kruiden, bestrooid met geraspte belegen kaas en gemarineerd in de oven. 


 

  


Aanschuif Strippenkaart


 


Sinds kort kunt u sparen voor een gratis aanschuifmaaltijd. Per aanschuifmaaltijd krijgt u één stempel. Wanneer de strippenkaart vol is krijgt u een tegoedbon voor één aanschuifmaaltijd. De strippenkaart is op te halen bij Brasserie Springer.
Elke dinsdag, woensdag en donderdag een smakelijke creatie van Per voor de aantrekkelijke prijs variërend van € 13,50 t/m € 15,00 per persoon. 
25 t/m 27 augustus   Marokkaanse Tajine € 15,00
Een verrassend Marokkaans gerecht met tajine met kip en aardappels en een spannende frisse salade.
1 t/m 3 september    Proeverij met verschillende gerechten  € 15,00
Een etagère met verschillende zomerse gerechten geserveerd met brood en huisgemaakte frieten. Een etagère vol met culinaire hoogstandjes die u niet mag missen!


 Van 4 september t/m  21 september zijn wij gesloten i.v.m een verbouwing aan de keuken.


 


22 t/m 24 september      "Springer"  hamburger € 13,50
"Springer" hamburger geserveerd op toast van vers boerenbrood met pittige relish, gebakken uienringen, een gemengde salade en huisgemaakte frieten. 
 
29 september t/m 1 oktober          Mexicaanse gehaktschotel € 15,00
Gekruid gehakt met bonen, mais en paprika. Geserveerd met huisgemaakte guacamole en uit de oven, met kaas gegratineerde, tortillachips.  
6 t/m 8 oktober        Thaise curry € 13,50
Thaise curry met licht pittige kip en veel verse groenten, rijst en een frisse paksoi salade.Sluiting wegens verbouwing


In verband met een verbouwing aan de keuken zijn wij twee weken gesloten. Wij zullen vanaf vrijdag 4 september gesloten zijn en op dinsdag 22 september weer open gaan. Die week zullen we als aanschuifmaaltijd een heerlijke hamburger serveren.


 

Brasserie Springer Hotspot van Nederland 


 


Dit jaar heeft het online reserveringssysteem Couverts een lijst met de meest populaire restaurants van Nederland bekend gemaakt. Deze lijst is door gasten bepaald. De selectie van Nederlandse restaurants is gebaseerd op het reviewcijfer, het aantal reviews en de hoeveelheid reserveringen in 2014. Brasserie Springer heeft een certificaat ontvangen en mag zich een jaar lang Hotspot van Nederland noemen. 


 
Heeft u honger gekregen? Klik dan op onderstaande knop om gelijk te reserveren.
Reserveer nu
Reserveren
Facebook
Twitter
Website
© 2015 Brasserie Springer, Springer nieuws.
U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u zich heeft ingeschreven voor deze nieuwsbrief.
Our mailing address is:
Brasserie SpringerOpweg 2aSchoonhoven, ZH 2871NA Netherlands
Add us to your address book
Ik wil me uitschrijven    Ik wil mijn gegevens aanpassen 
 
This email was sent to newsletter@newslettercollector.com
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Brasserie Springer · Opweg 2a · Schoonhoven, ZH 2871NA · Netherlands

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019