Nieuws over pleisters, pollen en hamburgers lezer

3 jaren geleden


Text only:

Kun je deze mail niet lezen? Klik dan hier
Wij zijn nog niet aan de herfst toe! 
O wat was de zomer lekker he? Tuurlijk, we hebben een enorme storm achterde rug, af en toe een flinke bui, maar we hebben toch ook zeker lekker mogen genieten van het mooie weer. Bij thuiskomst lagen er diverse reclamefolders in de bus met decoratie voor de herfst... en daar zijn we nog niet aan toe! Gelukkig zien de komende dagen er weer aardig uit qua weer, we houden het gewoon nog even vast, dat zomerse gevoel. 
In deze nieuwsbrief laten we je kennis maken met een nieuwe soort pleister, we kwamen ze tegen op een beurs en vonden het echt een uitvinding! Ook een leuk artikel in de krant over de kruisreacties met hooikoorts en voeding en het avontuur van het maken van een eigen hamburger bij de Mac. We komen er niet vaak maar voor deze lancering maakte we graag een uitzondering. 
Fijne dagen en mocht je vragen hebben over je allergie of overgevoeligheid, we horen het graag, plaats bijvoorbeeld een berichtje op onze Facebook pagina
 
Pleisters zonder huidirriratie
We kwamen laatst de pleisters tegen van Plastermaxx. Deze pleisters werken zonder lijm. Super voor mensen die een gevoelige huid hebben, allergisch zijn voor pleisters of als je wondje op een plek zit wat vaak nat kan worden. Deze pleisters plakken nooit aan de huid of aan de wond waardoor werkelijk iedereen deze pleister kan gebruiken. Lees er meer over in het artikel op onze website. Nu met mooie aanbieding zodat je ze met korting kunt bestellen! 
In het AD staan is altijd leuk! 
Midden in de vakantie kregen we bericht van het AD, ze plaatsen een artikel over de relatie tussen pollen & voeding met daarbij heel veel informatie uit ons boek. Hoe leuk is dat? Alleen zo jammer, we zaten net in het buitenland en het lukte niet meer om iemand in te schakelen die het artikel voor ons kon bewaren. Maar het is toch gelukt, een lieve klant had het nog liggen en mailde een foto! Wil je het artikel lezen? Kijk dan even op onze website voor de link en een grotere afbeelding.
 
Met een allergie naar McDonald's? Onze test van de glutenvrije burgers.
Heb jij vroeger wel eens een kinderfeestje gehad bij McDonald's? Dan kan je je wellicht nog wel herinneren hoe leuk dat was. Nou, zo voelde ik me toen ik daar aan kwam bij de lancering van de Glutenvrije burgers. Natuurlijk geweldig dat nu ook mensen met coeliakie af en toe zich te buiten kunnen gaan bij deze Fast Food gigant, maar wat nu als je een andere allergie of overgevoeligheid hebt? Dat hebben we voor je uitgezocht
Met vriendelijke groeten,
 
Het team van AllergiePlatform.nl
Lekker leven met een allergie!

ALLERGIEPLATFORM.NL

 
Postbus 244, 3340 AE H.I. Ambacht
CONTACT | WEBSITE | PRIVACY BELEID | DOORSTUREN | AFMELDEN

Allergiesupermarkt.nl

Categorieën: Gezondheid | Welzijn
Leeftijd: 14 t/m 18 jaar 19 t/m 30 jaar 31 t/m 64 jaar

Deel deze nieuwsbrief op

© 2018