Dit zijn de tips van FrankrijkVakantieland & FrankrijkBinnendoor
Bekijk in je browser

Bonjour *|FNAME|*

Een half jaar geleden sprak ik met iemand van TUI in een hotellobby. Hij stelde mij een vraag die ik niet verwacht had. Wat het gevolg is lees je in een bijzonder nieuwtje! Naar welk vakantiegebied ga jij dit jaar? Of weet je het niet? Ik wel: ik ga naar Bretagne! Verder geef ik je tips over de parel van de Elzas en de Loirestreek. Waarom? Lees maar snel verder!

Veel plezier met deze nieuwe tips FrankrijkVakantieland en FrankrijkBinnendoor

Nieuw! Autorondreis Dwars door de Elzas

Deze week was een bijzondere week. Een halfjaar geleden zat ik ergens in een hotellobby te praten met de verantwoordelijke voor de autovakanties van TUI Nederland. Hij vroeg mij op een gegeven moment: "Waar kan ik je mee helpen?" Het antwoord wist ik meteen. "Speciale rondreizen maken voor mijn lezers!" "Gaan we doen" antwoordde hij. Ik had dat helemaal niet verwacht maar vandaag is het zover de unieke rondreis  "Dwars door de Elzas".

Je ontdekt Metz, Straatsburg en de prachtige omgeving van Colmar. Kortom je reist 7, 10, 13 of 16 dagen Dwars door de Elzas. Je verblijft in comfortabele hotels op basis van logies en een goed ontbijt. De rondreis is te boeken voor aankomsten vanaf april tot en met eind oktober 2018 vanaf € 259 p.p. Deze rondreis is exclusief alleen te boeken via FrankrijkVakantieland.nl en FrankrijkBinnendoor.nl

Je krijgt ook nog een extra bonus: gratis mijn nieuwe eBook Le Grand Est, dat over een paar weken uitkomt, èn 50 retour op je rekening.
Alles over deze unieke rondreis »

Colmar, de parel van de Elzas

De mooie stad Colmar ligt op ca 460 km van Maastricht. Colmar is met de auto vanaf deze stad in ruim 4,5 uur te bereiken. 

Een prima bestemming dus voor een weekje er tussenuit of een lekker lang weekend!  Meer over deze mooie stad en de fraaie omgeving vind je in een artikel op FrankrijkVakantieland boordevol tips zodat je een bezoek aan Colmar niet snel zult vergeten.

Lees meer »

Vakantie in Bretagne

Dit jaar plan ik een maand in Bretagne. Ik weet nog niet precies wanneer maar het draaiboek is al klaar :-) Ik zal ongeveer 2 weken doorbrengen in de omgeving van Roscoff  en Perros-Guirec om de onbekende plekjes in deze toch wel populaire vakantiestreek te ontdekken. Daarna ga ik naar het zuiden van Bretagne waar ik ergens een plekje zoek tussen Quimper en de Golf de Morbihan. De bedoeling is om in 4 weken inspiratie op te doen voor een nieuw eBook waarin wandelen en fietsen centraal zal staan. Zoek je Tips voor je vakantie in Bretagne? Ze staan op FrankrijkVakantieland.

Tips Bretagne »
Hotels in Parijs

Ben jij al lid van Frankrijk Binnendoor?

Als je mijn tips in je mailbox ontvangt maar nog geen lid bent van Frankrijk Binnendoor dan heb ik een leuk voorstel voor je. Als preMiumlid kun je al mijn eBooks gratis downloaden. Ook het nieuwe eBook Le Grand Est! dat over een paar weken uitkomt. 

Maar je hebt ook onbeperkt toegang tot reisverhalen vol unieke tips zoals "Een week Parijs", "4100 km dwars door Frankrijk", 26 dagen Frankrijk Binnendoor" en nog veel meer. Je bent al lid vanaf € 29,95 maar jij kunt 4 dagen gebruik maken van een exclusieve korting van 20% met code FBPR20. Deze korting geldt op alle lidmaatschappen

Word ook preMiumlid »
Hotels in Parijs

Vakantie bij de Loire

Fantastische kastelen, mooie rivierlandschappen, oude genoeglijke dorpjes, lekkere wijnen en heerlijk eten. En tenslotte ook nog eens massa's land- en bosweggetjes die het tot een waar fiets- en wandelparadijs maken. Dit alles wordt dan nog eens gecompleteerd met uitgestrekte bossen en wouden waar het in de zomer heerlijk toeven is èn een rivier die tot het UNESCO werelderfgoed behoort met een prachtige fietsroute langs de rivier. Nieuwsgierig?
Ontdek de Loirestreek »
Oh ja... mijn volgende unieke rondreis wordt een 10-daagse fietsvakantie bij de Loire. Nog even geduld maar over een paar weken is het zover!
Hotels in Parijs

En de winnares is....

Deze week werd de winnares bekend gemaakt van het gratis verblijf op vakantiepark Village des Cigales van FranceComfort. Elze Dekker gaat een week lang genieten met 4 personen in een luxe vakantiehuis. Ken je de luxe vakantiehuizen van FranceComdort al? Of nog niet? Je vindt ze allemaal overzichtelijk bij elkaar op FrankrijkVakantieland
Aanbiedingen France Comfort »
Hotels in Parijs
Nieuw! Profiteer van aantrekkelijke kortingen en speciale aanbiedingen voor de vakantie in Frankrijk. Je voordeel kan oplopen tot 50% op autovakanties, campings en vakantiehuizen. Maar ook Disneyland Paris en mooie vakantieparken.
 
Facebook
Twitter
Google Plus
YouTube
FrankrijkVakantieland
Frankrijk Binnendoor
Copyright © 2018 FrankrijkVakantieland, Alle rechten voorbehouden.
Via www.frankrijkvakantieland.nl of www.frankrijkbinnendoor.nl ben je aangemeld voor mijn nieuwsbrief met de leukste tips over Frankrijk en Parijs. 

Ons adres is:
FrankrijkVakantieland / Frankrijk Binnendoor
Grasgraefken 25, 6171SH Stein, Nederland
telefoon +31878767008 (ma t/m do 09:00 - 12:30u)

Tip: zet het emailadres van deze nieuwsbrief in je adresboek.

Hoe pas je je voorkeuren voor onze nieuwsbrief aan? Je kunt:
je gegevens completeren (en maak kans op een gratis abonnement op Frankrijk Binnendoor Online)
of de nieuwsbrief stopzetten

Email Marketing Powered by MailChimp