Beste golfer, 

Origineel cadeau nodig of lekker borrelen tijdens Kerst? De Goese Golf heeft leuke acties lopen! Ook kunt u zomerschoenen shoppen met 30% korting in onze shop. 

Daarnaast is onze catering weer geopend en kunt u thuis genieten van de heerlijke gerechten van chef-kok Ramon. En legt hoofdgreenkeeper Arno uit hoe u schade aan de baan kunt voorkomen. 

BORRELEN TIJDENS DE KERST

Geniet tijdens de kerst van de kerstborrelbox van De Goese Golf. Deze box is gevuld met alles voor een gezellige borrel. Een lekker stukje Zeeuwse kaas, verse macarons, overheerlijk vlees en een flesje Limoncello.

Je bestelt de kerstborrelbox voor €34,95 (de box is voor twee personen) bij De Goese Golf. Bestellen is mogelijk tot 22 december via 0113-229556.
Haal de box 23 of 24 december voor 16.00 uur op.
Bestel uw kerstborrelbox

SAVE THE DATE

Uw nieuwe golfjaar goed en leuk beginnen? Dat kan! Op zondag 9 januari 2022 organiseren we de Nieuwjaarswedstrijd (9 holes). 

Deze gezellige wedstrijd wordt georganiseerd op de Par-3 baan en de wedstrijdbaan. Inschrijven kan via de receptie. 
Schrijf u in voor de Nieuwjaarswedstrijd

ORIGINEEL CADEAU?

Nog even en we zitten aan het kerstdiner want Kerst is al over 16 dagen. Bent u nog op zoek naar een origineel voor de feestdagen?

Kom dan eens langs in de golfshop. We hebben namelijk verschillende leuke cadeaupakketten voor u klaar staan. 

THUIS GENIETEN VAN DE GOESE GOLF?

Thuis genieten van de heerlijke gerechten van chef-kok Ramon? Het is namelijk weer mogelijk om diverse gerechten te bestellen.

Denk bijvoorbeeld aan heerlijke wild zwijn pastrami met een truffeldressing, kastanjechampignons, gepofte uit en een sesamkletskop. Of ga voor één van onze prachtige desserts. 

Bestellen kan op de dag zelf tot 15:00 uur. Daarna is de bestelling af te halen tussen 17:00 en 18:30 uur. 
Bekijk de menukaart van onze catering

HELP SCHADE AAN DE BAAN VOORKOMEN

Zoals u afgelopen weken heeft gemerkt zijn er in de ochtend vaak bevroren greens. "Help ons schade aan de greens te voorkomen. De zomergreens en puttinggreen mogen niet betreden worden als het gevroren heeft. Wanneer u over een bevroren green loopt, brengt u onherstelbare schade toe. Dit is ook de reden waarom de baan bij nachtvorst in de ochtend wordt gesloten en u op de wintergreens moet spelen" geeft Arno, onze hoofdgreenkeeper, aan. 

In het filmpje, die u te zien krijgt als u op de knop klikt, wordt er door de NGF uitgelegd waarom de zomergreens niet betreden mogen worden bij vorst. 

Bekijk het filmpje van de NGF

KORTING IN DE GOLFSHOP

Met dit weer voelt het misschien niet als het juiste moment, maar toch is het zo! Want alle zomerschoenen hebben maar liefst 30% korting!  Komt u snel langs om te passen in onze golfshop? 

Volg De Goese Golf op social media:
Facebook
Instagram
LinkedIn
YouTube
Website
Email
De Goese Golf - Krukweg 31 - 4465BH Goes
0113-229 557
Afmelden | Toon in browser | info@goesegolf.nl