NGF PASJES ZIJN WEER BINNEN

De NGF pasjes en de NGF stickers voor 2018 liggen klaar om afgehaald te worden bij de receptie. Stephanie, Ilona, Kiki, Nicole en Bianca staan voor u klaar om uw pas te overhandigen.

TAPAS AVOND

Kom vrijdag 23 maart genieten van 4 plateaus vol met heerlijke kleine gerechten: vis, vlees, vegetarisch en desserts. Het 4-gangen tapasmenu kost € 25,00. Laat u verrassen door onze chef! Meer informatie en reserveren: www.tapas-avond.nl.

WOENSDAGAVONDCOMPETITIE

Vanaf 4 april wordt er elke eerste woensdagavond van de maand een gezellige 9-holes wedstrijd gespeeld. U kunt zowel op de wedstrijd- als op de Par-3 baan spelen. Inschrijven doet u op de avond zelf. Na de wedstrijd is er de mogelijkheid om samen de dagschotel te nuttigen. Meer informatie vindt u hier

DEMODAG

Bent u op zoek naar nieuwe golfclubs? U krijgt de kans om nieuwe clubs op de driving range te testen, onder leiding van een pro. U krijgt advies op basis van uw huidige spelniveau, maar ook met het oog op de toekomst. Aan de demodagen zijn geen kosten verbonden! Klik hier als u benieuwd bent naar de datum.

 

ZEEUWSE PAR-3

Ook in 2018 organiseren we maandelijks met een aantal Zeeuwse Golfbanen een gezellige Par-3 uitwisseling. Vindt u het leuk om op een vriendschappelijke manier met andere Zeeuwse spelers 18 holes op een Par-3 baan te lopen? Dan heten wij u van harte welkom. Meer informatie over de data, golfbanen en het inschrijfgeld vindt u hier.

RONDJE MET DE GREENKEEPER

Onze greenkeeper Arno verzorgt op zaterdag 21 april een exclusieve rondleiding op de baan waar hij u informeert over onder andere het baanonderhoud. U wordt ontvangen met een kopje koffie en vers gebak. De rondleiding start om 10:00. Reserveren aan de receptie is gewenst!


ACTIVITEITEN
 
 Begeleid Trainen
 zaterdag 10 maart
 
 Buddymiddag
 zaterdag 17 maart
 
 Demodag
 vrijdag 30 maart
 
 Gratis Kennismakingsles
 zaterdag 7 april
 Start Bedrijvencompetitie
 dinsdag 13 maart
 
 Tapas Avond
 vrijdag 23 maart
 
 Eerste Woensdagavondwedstrijd
 woensdag 4 april
 
 Par-3 Instuif
 zaterdag 7 april
 
 Maandbeker
 zondag 8 april
 Start EilandenGolf Tour
 zondag 17 juni
 
Online starttijd reserveren
Leden login
 
Goese Golf - Krukweg 31 - 4465BH Goes
0113-229 557
Afmelden | Toon in browser | info@goesegolf.nl