Nieuws van Hooftman uw Volvo dealer

Beste relatie,

Op 9 november wordt de nieuwe Volvo EX90 gepresenteerd. In deze nieuwsbrief tonen we alvast de eerste beelden van het interieur van deze fantastische auto! Daarnaast vertellen we onder andere over de onthulling van de Polestar 3 en onze samenwerking met Seldenthuis Educatie. 


Wij wensen u veel leesplezier!

Namens ons team,

Ivor en Martine Hooftman

Het interieur van de nieuwe Volvo EX90

Net zoals maatstaven als het aantal PK’s (paardenkrachten) en acceleratie bij een volledig elektrische Volvo worden vervangen door “laadtijd” en “actieradius”, is er ook een nieuw toonbeeld van luxe in de auto. Voor Volvo is ‘bling’ niet het beste. En de geur van nieuw leer is niet langer de enige indicatie van een luxe interieur.

“We hebben materialen gekozen op basis van onze waarden,” zegt Cecilia Stark, Senior Design Manager. “Deze keuzes laten ouderwetse automotive luxe los en plaatsen Scandinavische fundamenten duidelijk naar voren. Bij de Volvo EX90 nemen we het welzijn van de klant als uitgangspunt voor het design.”

Het infotainment in de nieuwe Volvo EX90

De auto’s van vandaag zitten boordevol nieuwe mogelijkheden, functies en technologieën. Volvo wil dat deze vernieuwingen uw leven gemakkelijker en veiliger maken in plaats van afleiden of verwarring brengen. Daarom is het essentieel dat de auto duidelijke en contextuele informatie geeft.

In de nieuwe Volvo EX90 geeft een groot middenscherm snel toegang tot navigatie, media en telefoon, evenals bedieningselementen en andere veelvoorkomende handelingen. Staat u met de Volvo geparkeerd, bent u onderweg of heeft u (natuurlijk handsfree) een telefoongesprek in de auto? Een speciale verbindende balk stelt acties voor, die op dat moment het meest geschikt zijn. 

Onthulling Polestar 3

Op 12 oktober is het doek getrokken van de “3”, een sportieve elektrische SUV van het zustermerk Polestar. Omdat Hooftman Service- en Handover Partner voor Polestar is, zult u de Polestar 3 zeker bij onze vestgingen terug gaan zien. Ook geeft deze auto alvast een mooie inkijk in de nieuwe Volvo EX90. 

De Polestar 3 en EX90 delen namelijk hetzelfde nieuwe platform. Dit platform zal de basis van de nieuwe Volvo EX90 gaan worden. Daarnaast zitten er in de Polestar 3 designelementen die we terug zullen zien bij Volvo!

De Hooftman-Webshop

Onlangs is onze webshop vernieuwd. Meer van onze wielsets hebben nu ook een foto. Bent u op zoek naar een ander set wielen? Neem een kijkje in onze webshop, waar we een mooi aantal wielsets aanbieden.

Sponsorcontract met hockeyclub Waddinxveen

Onder enthousiaste begeleiding van Walter Saris (Vriend van Hooftman) en Reinier Bos (verkoopadviseur en salesverantwoordelijke) hebben hockeyclub Waddinxveen (HCW) en Hooftman hun handtekening gezet onder een nieuw sponsorcontract. Zij hebben daarmee hun succesvolle samenwerking wederom verlengd. Hooftman zal de komende jaren opnieuw wedstrijdshirtsponsor zijn en als partner diverse familie evenementen bijwonen. We zijn trots op de mooie samenwerking en wensen alle HCW-leden veel plezier toe bij hun sportieve activiteiten! 

Samenwerking Seldenthuis Educatie 

Bij Hooftman betekent duurzaam ondernemen ook investeren in mensen, ongeacht de leeftijd. Daarom werken we niet alleen samen met het MBO Rijnland, waarover we u eerder al vertelde. We hebben onlangs ook de handen geschud met Tom, van Seldenthuis Educatie. Hij gaat onze ervaren autotechnici trainen in (het optimaliseren) van het gebruik van een Picoscoop. Een mooie nieuwe stap, waarmee ook een wens van onze autotechnici in vervulling gaat. 

Bereikbaarheid vestiging Waddinxveen

De Coenecoopbrug in Waddinxveen gaat bijna weer open! Met nog een paar dagen te gaan, delen we nogmaals de afbeelding van de omleidingsroute. Maandag 31 oktober om 05.00 uur zal de brug naar verwachting weer begaanbaar zijn. 

De bandenwissel

Plan nu alvast uw afspraak voor de bandenwissel. Dan is uw Volvo op tijd klaar voor de wintermaanden. Hebben uw winterbanden nog voldoende profiel maar denkt u aan een nieuwe set velgen? Neem dan contact met ons op voor advies, we helpen u graag!

Versterking van onze teams

Met onze teams werken we elke dag aan een optimale klantbeleving. In het kader van ‘samen staan we sterker’ willen we de teams uitbreiden. We zijn op zoek naar een échte salestijger, een enthousiaste techneut en enthousiastelingen die het leuk vinden om op de zaterdagen auto’s te wassen en de werkplaats schoon te maken Kent u zo iemand? We horen het graag! 

Hooftman Autobedrijf BV Coenecoop 59 Waddinxveen
Hooftman Schoonhoven BV Bergambachterstraat 5 Schoonhoven
Hooftman Woerden BV Botnische Golf 15 Woerden
Hooftman Alphen a/d Rijn BV Willem de Zwijgerlaan 39 Alphen aan den Rijn

www.hooftman.nl info@hooftman.nl