Voor maximaal rijplezier

€ 1.250 extra inruilvoordeel

Wilt u uw auto inruilen bij de aanschaf van een nieuwe Suzuki Swift? Dan is dit het juiste moment. Want bovenop een hele goede inruilprijs krijgt u nu bij Auto Dekker nog eens € 1.250,- extra inruilvoordeel op de Swift. Neem contact op, of kom langs.

Neem contact op >

Niesen tijdens rijden = 14 meter met gesloten ogen rijden

Als u tijdens het rijden niest dan rijdt u ongeveer 14 meter met gesloten ogen. Dit kan gevaarlijke situaties opleveren. Om het niesen te verminderen, is het zeker aan te raden om de filters van het airconditioning- of ventilatiesysteem regelmatig te vervangen. Ook het sluiten van de ramen en het (tijdelijk) instellen van de recirculatiestand helpt. Als laatste is het verstandig het interieur van de auto regelmatig te reinigen om de allergenen te verwijderen én tijdens het rijden een zonnebril te dragen.

Maak vandaag nog een afspraak voor een check van uw ventilatiesysteem.

Maak hier uw afspraak >

SUZUKI IGNIS 1.2
SMART HYBRID STYLE


Nu € 19.999,- Rijklaar kenteken 2021

Bekijk de auto >

SUZUKI SWACE 1.8
HYBRID STYLE

Nu € 32.950,- Rijklaar, direct leverbaar

Bekijk de auto >

PEUGEOT 2008 1.2
PURETECH STYLE

Van 2015 € 10.450,- Rijklaar

Bekijk de auto >

Koelvloeistof: een essentieel onderdeel van de motor

Koelvloeistof is erg belangrijk voor de motor van uw auto. De motor wordt tijdens het rijden warm en moet worden afgekoeld om oververhitting te voorkomen. Als dit niet gebeurt, kan de motor ernstige schade oplopen.


Het koelvloeistofniveau (koelvloeistofpeil) is het niveau van de koelvloeistof in het expansiereservoir van het gesloten koelsysteem. Voor een goede werking van het koelsysteem is het van belang dat dit niveau zich altijd tussen de - op de wand van het reservoir aangegeven - minimumstreep en de maximumstreep bevindt. Controleer alleen bij een koude motor. Controleren bij een warme motor kan bij verkeerd handelen leiden tot ernstige brandwonden! Liever niet zelf controleren? Rij dan even langs, we doen het direct voor u.

Maak hier uw afspraak >

Bent u misschien een Zoomzombie?

Pas ook dan op! Uit nieuw onderzoek blijkt dat mensen die veel in online meetings zitten slechter gaan autorijden. Ze zijn vermoeid door de meeting en nemen volgens het onderzoek bovendien ‘de afleiding mee de auto in’.

Lees hier verder

Auto Dekker zeker Hét adres voor reparatie en onderhoud aan uw Peugeot of Citroen maar ook diverse andere merken zijn bij ons meer dan welkom. 

Bel of mail ons voor het maken van een afspraak, we helpen u graag!

Bel: 0181-650690 ּof mail naar: info@autodekker.nl  ּ


Ons adres: Curieweg 23 Spijkenisse

Klanttevredenheid, daar gaan wij voor! Klanten beoordelen ons met een 9,1

Wat vond u van uw bezoek aan onze garage? We horen het graag!

Curieweg 23

3208 KJ Spijkenisse

Oud-Beijerland
Jan van der Heijdenstraat 2

3261 LE Oud-Beijerland