Fijne feestdagen en veel veilige kilometers toegewenst.

TOYOTA Bloemberg

Nieuwsbrief december 2022

Fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar

Aan het einde van het jaar willen wij u bedanken voor het plezierige contact en het vertrouwen dat u ons heeft gegeven. Ook in het nieuwe jaar staan wij weer met veel plezier en enthousiasme voor u klaar!

Zaterdag 24 december (kerstavond) sluiten wij om 16.00 uur.

Beide kerstdagen en op nieuwjaarsdag zijn wij gesloten.

Zaterdag 31 december, Oudjaarsdag sluiten wij om 17.00 uur.

Maandag 2 januari 2023 staan wij graag weer voor u klaar.

Namens alle medewerkers wensen wij u veel veilige kilometers, alle goeds & gezondheid toe voor 2023!

Eindejaarsactie 2022!

Maak kans op 1 jaar gratis rijden in een Toyota Aygo X!

Wilt u ook wel een jaar lang gratis rijden in de nieuwe Toyota Aygo X? Dat kan mogelijk worden, door de Zin in Zevenaar Eindejaarsactie! Dat wordt sparen dus! Met 10 zegels op de eindejaarsspaarkaart maakt u al kans. En wie weet, kunt u heel 2023 rondtoeren in deze super hippe stadsauto. Bekijk de actievoorwaarden via onderstaande button.

Nieuw hoofdstuk bekendste hybride: Toyota Prius Plug-in Hybrid

De volledig nieuwe, vijfde generatie Toyota Prius opent een nieuw hoofdstuk in de geschiedenis van het iconische model, dat 25 jaar geleden de bakens verzette met zijn opmerkelijk aerodynamische ontwerp en vooruitstrevende hybridetechniek. De nieuwe Prius komt uitsluitend als Plug-in Hybrid naar Europa en heeft een opvallend dynamische en zelfverzekerde uitstraling. Dankzij vele innovaties is het tevens de efficiëntste, veiligste en krachtigste Prius ooit.

Zeker de weg op in Duitsland

Winterbanden zijn in Duitsland verplicht bij winterse weersomstandigheden. Verwacht u dus winters weer tijdens uw trip naar of door Duitsland? Zorg dan voor de juiste autobanden. In de winter zijn dat dus winterbanden. Ook all-season banden worden als winterband beschouwd, mits ze zijn voorzien van een sneeuwvloksymbool. Dit symbool geeft aan dat de banden zijn getest en geschikt bevonden voor gebruik bij winterse omstandigheden. 

Heeft u nog geen winterbanden of zijn de huidige all-season banden aan vervanging toe? Neem contact op voor een passend voorstel.

Parkeren in de winter: geen handrem

Het is een gewoonte om na het parkeren de handrem aan te trekken. Maar wanneer de temperatuur omlaag gaat, is het niet aan te raden om de auto op de handrem te zetten aangezien deze nog wel eens wil vastvriezen. Zet daarom de auto in de eerste versnelling of in P als u parkeert en het koud is. Heeft de auto een elektrische handrem dan kunt u deze wel gewoon gebruiken, de kans dat die vastvriest is namelijk minimaal.

Goede montageplek noodhamer

Een goede montageplek is volgens experts tegen de hemel van de auto, zodat bestuurder en passagiers er altijd bij kunnen, ook als de auto op de kop ligt. Helaas legt 24 procent van de Nederlanders de noodhamer in het dashboardkastje. Veiligheidsexperts raden dit sterk af. Niet alleen omdat de kans groot is dat je er niet bij kunt zodra de veiligheidsgordels blokkeren als de auto ondersteboven ligt, maar ook omdat je ‘m moeilijk terugvindt als je in paniek in het donker in het dashboardkastje zoekt. 

Nog geen noodhamer in uw auto? Neem gerust contact op of kom even langs.

Autobedrijf Bloemberg Marconistraat 21 6902 PC Zevenaar

Tel.: 0316-340204 info@toyota-bloemberg.nl