Nieuws van Hooftman uw Volvo dealer

Beste relatie,

In deze nieuwsbrief van april delen we onder andere een sportieve uitnodiging, informatie over de verlengde Volvo Selekt garantie en twee vacatures. 


Wij wensen u veel leesplezier!

Namens ons team,

Ivor en Martine Hooftman

Elektrificatie-avond bij Hooftman

We kunnen terugkijken op een geslaagde en informatieve elektrificatie-avond! Tijdens deze interactieve bijeenkomst vertelden Ivor en Martine hoe we Hooftman klaarmaken voor de toekomst. Daarna nam Robert Timmers van Volvo Car Nederland het woord. Hij gaf ons een geweldige inkijk in de ontwikkelingen rondom de elektrificatie bij Volvo Cars. Ook werd er door Joulz gesproken over de energie-infrastructuur. Natuurlijk ontbrak het hapje en drankje niet, er werd na afloop nog gezellig nagepraat. 

Lesmodule voor MBO Rijnland

Samen met bedrijven onderwijs ontwikkelen! Hoe leuk is dat? Nou, dat is superleuk, én duurzaam! Het MBO Rijnland heeft samen met Hooftman een nieuwe lesmodule ontwikkeld, waarin de bedrijfskundige omgang met de dynamische ontwikkelingen in de autobranche centraal staan. Bijvoorbeeld connectiviteit, digitalisering en elektrificatie. Hoe ga je daarmee om als autobedrijf en wat betekent dat voor de autotechnicus?


Hooftman ziet hier een zeer belangrijke rol voor de autotechnicus: kennis van zaken én een fijn aanspreekpunt voor u als klant. De studenten worden in 10 bijeenkomsten geïnspireerd en geactiveerd als het gaat om hún toekomst als autotechnicus. De lesmodule is een niet-technisch onderdeel dat in alle jaren van de opleiding Specialist Voertuigen en Mobiele Werktuigen terugkomt. 

Verlengde fabrieksgarantie voor Volvo Selekt occasions

Volvo Cars maakt de aanschaf van een Volvo Selekt occasion nog aantrekkelijker. Een jong gebruikte Volvo die met dit kwaliteitskeurmerk bij ons te koop staat, wordt vanaf april 2022 standaard geleverd met 24 maanden fabrieksgarantie: een verdubbeling van de huidige garantietermijn! 

Opgeladen het voorjaar in

We hebben ons Volvo Selekt aanbod tevens aangevuld met een aantal prachtige, snel leverbare, plug-in hybride Volvo’s. Het beste van twee werelden, waarbij u in de stad elektrisch kunt rijden en bijvoorbeeld op de snelweg gebruik kunt maken van de kracht van de benzinemotor. Bekijk de auto’s in 360 graden op onze website!

Aanbiedingen voor de vakantie

Vorige maand informeerden we u al over aanbiedingen die passen bij de lente. Er is nu ook een Comfort Pack leverbaar wat bestaat uit een zonnebrilhouder, een nekkussen, een bagagenet tegen het schuiven van uw bagage en een bagage-organizer. Bekijk deze en alle andere aanbiedingen op onze website.

Aflevering Volvo V60

Onlangs heeft onze collega Johan weer een prachtige Volvo mogen afleveren. Een zeer fraaie V60 in Bright Silver! We wensen de nieuwe berijders veel fijne en veilige kilometers toe! 

4de Hooftman Toertocht

Op 18 juni 2022 organiseren wij de 4de Hooftman Toertocht! Hooftman is sinds begin 2017 mobiliteitssponsor van Europees- en Wereldkampioen wielrennen Ellen van Dijk. Samen met haar organiseren wij de fietstocht! Fietst u weer met ons mee? 


Meld u snel aan want er is nog maar een beperkt aantal aanmeldingen mogelijk. We hopen dat u er (weer) bij bent!

Vacatures

Wij zijn op zoek naar een service support medewerker en autotechnici! Twee mooie vacatures, voortvloeiend uit behoefte aan uitbreiding van de bestaande teams. Bent u of kent u iemand bij wie een van deze vacatures past? We horen het graag! De vacatures zijn op onze website te bekijken.

Hooftman Autobedrijf BV Coenecoop 59 Waddinxveen
Hooftman Schoonhoven BV Bergambachterstraat 5 Schoonhoven
Hooftman Woerden BV Botnische Golf 15 Woerden
Hooftman Alphen a/d Rijn BV Willem de Zwijgerlaan 39 Alphen aan den Rijn

www.hooftman.nl info@hooftman.nl