De Knutselkookclub! De kinderclub in Amsterdam
NIEUWSBRIEF Knutselkookclub | 12-03-2017
 
Beste ouders/verzorgers,
 
Afgelopen week hadden we een succesvolle week in het thema Surinaams-Hindoestaans. De roti met kip, aardappelen en kousenband deden het enorm goed, zowel onder de kinderen als de ouders. Verrassend genoeg regende het aanvragen voor een afhaalmaaltijd. We hebben veel leuke en positieve reacties gehad op het eten en willen iedereen vragen om dit vooral te blijven doen, het is voor ons alleen maar fijn om feedback te krijgen. Op deze manier kunnen we monitoren welk thema, maar vooral welke gerechten wij vaker zouden moeten maken. Hoewel het maken van de roti’s enorm veel werk was hebben de kinderen elke dag ontzettend hun best gedaan om een heerlijke maaltijd op tafel te zetten. Het was deze week dus smullen met de vingers! Wij hopen dat volgende week net zo een succes zal zijn en daarom hebben wij op het menu staan: surinaamse pasteitjes met een bieten-kipsalade. 

Ook willen we alle ouders van de kookclubkinderen vragen of zij volgend nummer willen opslaan (0627652697). Belangrijke informatie wordt namelijk soms verstuurd via een 'verzendlijst' en die berichten komen alleen binnen op het moment dat de ontvanger mijn nummer heeft opgeslagen. 

Nu de zon weer meer schijnt is Amsterdam toch zo mooi en geniet ik elke keer van mijn fietstocht naar de kookclub, ondanks dat het nog maar kort is dat ik de teugels in handen heb, voelt het wel al echt als thuis komen elke keer dat ik er binnen stap. Voor mij begint de regelmaat er nu in te komen maar sommige dingen blijven nog een beetje zoeken, daarom wil ik bij deze ook mee geven dat elk puntje van feedback welkom is, daar kan ik alleen maar van leren! 

Fijne avond en tot volgende week!

Vrolijke groet,
Anne Bos
Knutselkookclub
amsterdam@knutselkookclub.nl
06-27652697
 
Ga snel naar www.knutselkookclub.nl
 






This email was sent to newsletter@newslettercollector.com
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Knutselkookclub · Baron Tindalstraat 246 · 1019 TZ · Amsterdam, Noord-holland 1019 TZ · Netherlands

Email Marketing Powered by MailChimp