Nieuwsbrief 1 oktober 2015

3 jaren geleden


Text only:

 
Nieuwsbrief 1 oktober 2015
 

Dit is de nieuwsbrief van de gemeente Amersfoort. Op www.amersfoort.nl staat deze week voor u het volgende nieuws:


Werk aan Brenninkmeijerlaan
Het deel van de Brenninkmeijerlaan tussen de Holleweg en de Hanzeboulevard wordt opnieuw ingericht. Er komen een vrijliggend fietspad en een rijbaan voor autoverkeer. Ook wordt de definitieve verlichting geplaatst. Het werk start maandag 5 oktober en duurt naar verwachting tot medio november. Uiteraard kan de planning veranderen als het weer slechter wordt.
›› Lees meer
Voormelding taxatie woning: vooraf kijken naar nieuwe WOZ-waarde
Binnenkort ontvangen ongeveer drieduizend eigenaren van woningen in Amersfoort een uitnodiging om de nieuwe WOZ-waarde van hun woning vooraf zelf te controleren.
›› Lees meer
Gemeenteraad nodigt stad uit om te reageren op begroting
Wat vinden inwoners, ondernemers en organisaties van het voorstel voor de begroting 2016-2019? Dat wil de gemeenteraad graag weten. Daarom nodigt de gemeenteraad de stad uit om te reageren op de conceptbegroting, op dinsdag 13 oktober vanaf 20.00 uur in de Observant. De raadsleden kunnen de reacties gebruiken bij het nemen van een besluit over de begroting, op dinsdagavond 10 november.
›› Lees meer
Stadsoorkonde voor jubilerende voetbalvereniging AFC Quick 1890
De voetbalvereniging AFC Quick 1890 heeft op woensdag 30 september 2015 een Stadsoorkonde uit handen van burgemeester Lucas Bolsius. Dit gebeurde tijdens de jubileumreceptie van de vereniging in het Quickpaviljoen ter ere van het 125-jarige bestaan.
›› Lees meer
Amersfoort vangt vluchtelingen op
Amersfoort levert een bijdrage aan de urgente vraag naar opvang en huisvesting van vluchtelingen. Voor deze opvang zijn verschillende voorzieningen nodig en Amersfoort is bezig om daarvoor ruimte te gaan bieden.
›› Lees meer
Ex-inbreker geeft tips tegen woninginbraak op voorlichtingsavonden
Volgende week is het de Week tegen Woninginbraak van 5 tot en met 11 oktober. De gemeente organiseert samen met de politie op 7 en op 8 oktober een voorlichtingsavond over woninginbraak. Een ex-inbreker laat op de voorlichtingsavond zien hoe gemakkelijk een inbreker een huis binnenkomt. Hoewel het aantal woninginbraken de afgelopen zes maanden is gedaald ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar, blijven gemeente en politie aandacht houden voor woninginbraak.
›› Lees meer
Korte toelichting op collegebesluiten van 22 september 2015
Het college van burgemeester en wethouders neemt wekelijks besluiten, onderverdeeld in bespreekstukken en hamerstukken. Onderstaand vindt u de lijst van deze besluiten, inclusief korte toelichtingen per besluit.
›› Lees meer
Veel bekeken op de website
›› Digitaal loket
›› Wijken
›› Ondernemen
›› Bekendmakingen
›› Actuele werkzaamheden
 

Over AmersfoortMail


Vragen
Heeft u vragen aan de gemeente Amersfoort? Op onze site vindt u de contactgegevens of stuur een e-mail naar mailto:info@amersfoort.nl


Verschijning
Wekelijks versturen wij AmersfoortMail. Niet altijd zijn er over alle onderwerpen nieuwsberichten. Omdat wij de nieuwsbrief op maat samenstellen, kan het voorkomen dat u de digitale nieuwsbrief minder frequent ontvangt. Dat is afhankelijk van de interessegebieden die u heeft opgegeven.


Bekijk uw interessegebieden.


 
 
> Wijzigen gegevens
Wilt u uw gegevens of uw interessegebieden wijzigen?
›› Wijzigen gegevens
> Direct afmelden
Wilt u de nieuwsbrief niet meer ontvangen?
›› Direct afmelden
 
 

Amersfoort.nl

Categorieën: Overheid Gemeente Informatie
Leeftijd: 14 t/m 18 jaar 19 t/m 30 jaar 31 t/m 64 jaar 65 jaar en ouder

Deel deze nieuwsbrief op

© 2018