Nieuwsbrief 13 november 2015

3 jaren geleden


Text only:

 
Nieuwsbrief 13 november 2015
 

Dit is de nieuwsbrief van de gemeente Amersfoort. Op www.amersfoort.nl staat deze week voor u het volgende nieuws:


Tentoonstelling over mogelijke architectuur De Lichtenberg
Het terrein van de voormalige ziekenhuislocatie De Lichtenberg wordt verdeeld in kavels. Hierop mogen toekomstige bewoners hun woning laten bouwen naar eigen ontwerp. Om hen te inspireren maakten Amersfoortse architecten ontwerpen voor woningen die daar kunnen worden gebouwd. De achttien ontwerpen zijn de hele maand november te zien in het Amersfoortse Centraal Station.
›› Lees meer
Vikingweekend Landgoed Schothorst
Werken met textiel staat centraal tijdens het Vikingweekend op landgoed Schothorst. Zaterdag 14 en zondag 15 november laten de ‘vikingen’ zien hoe er in de vroege middeleeuwen werd gewerkt met wol en linnen. De activiteiten zijn te bekijken op zaterdag tussen 12.00 en 17.00 uur en zondag van 12.00 uur tot 16.00 uur bij het CNME aan de Schothorsterlaan 21.
›› Lees meer
Cursus Huizenonderzoek in Archief Eemland
Hoe zag mijn huis er oorspronkelijk uit? Wat is er in de loop der tijd allemaal verbouwd? Wie heeft er heel vroeger in mijn huis gewoond? Hoe u zelf het antwoord kunt vinden op deze vragen, wordt duidelijk tijdens de cursus Huizenonderzoek van Archief Eemland. De cursus wordt gegeven op dinsdagavond 17 november van 19.30 - 21.30 uur in het Eemhuis aan het Eemplein 71-77 .
›› Lees meer
Kapotte straatlantaarns? Laat het weten!
In de donkere winterdagen is het belangrijk dat de straatlantaarns goed werken. Niet alleen voor de verkeersveiligheid, maar ook voor het gevoel van (sociale) veiligheid. Daarom is elke kapotte straatlantaarn er één teveel. Ziet u een kapotte straatlantaarn?
›› Lees meer
Veel bekeken op de website
›› Digitaal loket
›› Wijken
›› Ondernemen
›› Bekendmakingen
›› Actuele werkzaamheden
 

Over AmersfoortMail


Vragen
Heeft u vragen aan de gemeente Amersfoort? Op onze site vindt u de contactgegevens of stuur een e-mail naar mailto:info@amersfoort.nl


Verschijning
Wekelijks versturen wij AmersfoortMail. Niet altijd zijn er over alle onderwerpen nieuwsberichten. Omdat wij de nieuwsbrief op maat samenstellen, kan het voorkomen dat u de digitale nieuwsbrief minder frequent ontvangt. Dat is afhankelijk van de interessegebieden die u heeft opgegeven.


Bekijk uw interessegebieden.


 
 
> Wijzigen gegevens
Wilt u uw gegevens of uw interessegebieden wijzigen?
›› Wijzigen gegevens
> Direct afmelden
Wilt u de nieuwsbrief niet meer ontvangen?
›› Direct afmelden
 
 

Amersfoort.nl

Categorieën: Overheid Gemeente Informatie
Leeftijd: 14 t/m 18 jaar 19 t/m 30 jaar 31 t/m 64 jaar 65 jaar en ouder

Deel deze nieuwsbrief op

© 2018