Nieuwsbrief 15 oktober

3 jaren geleden


Text only:

 
Nieuwsbrief 15 oktober
 

Dit is de nieuwsbrief van de gemeente Amersfoort. Op www.amersfoort.nl staat deze week voor u het volgende nieuws:


Niet in het riool: doekjes
Allerlei soorten vochtige doekjes, zoals schoonmaakdoekjes, babydoekjes en doekjes met make-up remover, verstoppen het riool en de afvalwaterzuivering. Dit leidt tot hoge kosten, overlast en soms zelfs tot schade. Door verstopte buizen en vastgelopen pompen kunnen overstromingen ontstaan waarbij afvalwater de natuur in stroomt. In extreme situaties kan dit zelfs gevaarlijk zijn voor de gezondheid.
›› Lees meer
Antwoord op vragen over (jeugd)zorg, ondersteuning, werk en inkomen
Meestal kunt u uw leven prima organiseren op eigen kracht of met hulp van familie of buren. Maar soms heeft u hulp nodig. Voor bijvoorbeeld ondersteuning bij de opvoeding en zorg voor uw kind. Of voor de huishouding, begeleiding in uw dagelijks leven of het vinden van werk. Als u er zelf niet uitkomt, kunt u een beroep doen op de professionele hulp. U kunt hiervoor terecht bij de gemeente.
›› Lees meer
Ad van Liempt in het Eemhuis
Dinsdag 20 oktober komt Ad van Liempt naar het Eemhuis. Speciaal voor de Maand van de Geschiedenis geeft hij een lezing over het thema ‘Tussen Droom en Daad’. De situatie in Amersfoort in 1945 en Kamp Amersfoort zullen daarbij centraal staan. Ad van Liempt is journalist en auteur van verschillende oorlogsboeken. Ook bedacht hij programma’s als ‘NOVA’ en ‘Andere Tijden’. De lezing start om 20.00 uur in het KAdECafé in het Eemhuis, om 19.30 uur is de zaal geopend. De entree is gratis. Om zeker te zijn van een plaats kunt u deze reserveren via archiefeemland@amersfoort.nl.
›› Lees meer
Kinderactiviteit herfst Landgoed Schothorst
Prachtige paddenstoelen, beukennootjes en andere zaden op reis. Het zijn maar enkele van de dingen waaraan is te zien dat de herfst nu echt is begonnen. Komende weken is er voor kinderen in de leeftijd van vier tot tien jaar op Landgoed Schothorst van alles te doen om de herfst te ontdekken. Over het landgoed verspreid staan paaltjes met verschillende opdrachten. Hierbij komen ook activiteiten als spelletjes, zingen en tekenen aanbod.
›› Lees meer
Veel bekeken op de website
›› Digitaal loket
›› Wijken
›› Ondernemen
›› Bekendmakingen
›› Actuele werkzaamheden
 

Over AmersfoortMail


Vragen
Heeft u vragen aan de gemeente Amersfoort? Op onze site vindt u de contactgegevens of stuur een e-mail naar mailto:info@amersfoort.nl


Verschijning
Wekelijks versturen wij AmersfoortMail. Niet altijd zijn er over alle onderwerpen nieuwsberichten. Omdat wij de nieuwsbrief op maat samenstellen, kan het voorkomen dat u de digitale nieuwsbrief minder frequent ontvangt. Dat is afhankelijk van de interessegebieden die u heeft opgegeven.


Bekijk uw interessegebieden.


 
 
> Wijzigen gegevens
Wilt u uw gegevens of uw interessegebieden wijzigen?
›› Wijzigen gegevens
> Direct afmelden
Wilt u de nieuwsbrief niet meer ontvangen?
›› Direct afmelden
 
 

Amersfoort.nl

Categorieën: Overheid Gemeente Informatie
Leeftijd: 14 t/m 18 jaar 19 t/m 30 jaar 31 t/m 64 jaar 65 jaar en ouder

Deel deze nieuwsbrief op

© 2018