Nieuwsbrief 17 december 2015

2 jaren geleden


Text only:

 
Nieuwsbrief 17 december 2015
 

Dit is de nieuwsbrief van de gemeente Amersfoort. Op www.amersfoort.nl staat deze week voor u het volgende nieuws:


Openingstijden gemeente rond de feestdagen
Rond Kerstmis en de jaarwisseling zijn de gemeente en gemeentelijke diensten op andere tijden geopend dan u gewend bent. Hieronder vindt u een overzicht.
›› Lees meer
Zamel kerstbomen en vuurwerkresten in, verdien en win!
Op woensdag 6 januari 2016 vindt de jaarlijkse inzameling van kerstbomen en vuurwerkresten plaats. Voor iedere ingeleverde kerstboom ontvang je € 0,50. En ook een zak met vuurwerkresten levert € 0,50 op.
›› Lees meer
Start kavelverkoop De Tabaksschuur en De Belschuur / Bloeidaal
Wonen met net dat beetje meer. Onder dit motto kondigt de gemeente Amersfoort de verkoop aan van 23 woonkavels in De Tabaksschuur en De Belschuur. De kavels liggen aan de rand van natuurgebied Bloeidaal en hebben een grootte tussen de 750 m2 en 1435 m2. Vanaf 1 februari 2015 is het mogelijk om in te schrijven voor de kavels.
›› Lees meer
Welkom op de nieuwjaarsreceptie van de gemeente
Het gemeentbestuur nodigt u van harte uit voor de nieuwsjaarsreceptie op maandag 4 januari 2016. Samen met u blikken we terug op 2015 en kijken we vooruit naar 2016.
›› Lees meer
Meld onrust of vernielingen bij de gemeente
Rond de jaarwisseling worden helaas bushokjes, prullenbakken en lantaarnpalen vernield. Ook scholen, sportvelden, (openbare) instellingen en bouwterreinen zijn geliefde plekken voor vandalen. Om vandalisme te voorkomen en om de daders te kunnen aanspreken, vraagt de gemeente bewoners om tijdens de schoolvakantie extra op te letten.
›› Lees meer
Opening expositie Het Groene Huis uitgesteld
De opbouw van de natuurexpositie in het Groene Huis is volop in beweging. Volgens eerdere berichten zou de expositie al proefdraaien in de kerstvakantie. De oplevering van de nieuwbouw is helaas vertraagd en de expositie is daarom de komende weken nog niet te bezoeken.
›› Lees meer
Huurders aan tafel bij woningbouwcorporaties en gemeente
Drie huurdersorganisaties zitten voortaan structureel aan tafel bij gemeente Amersfoort en de drie woningcorporaties die in deze stad actief zijn. Samen staan de zeven organisaties de komende tijd voor een grote opgave: in goed overleg met alle betrokkenen vergroten van het aantal sociale huurwoningen in Amersfoort op een duurzame en betaalbare manier.
›› Lees meer
Tijd voor Amersfoort: winterse uitjes en kerstactiviteiten
De hele winter is er van álles te beleven in Amersfoort. Ga naar 'Roodhapje' van Holland Opera, beleef ijspret bij het WinterparadIJS, laat je betoveren tijdens de Winteravonden in DierenPark Amersfoort, ga naar jeugdtheaterfestival Winterkost of 'De Notenkraker' en meer…
›› Lees meer
Amersfoortse veteranen onderscheiden met Draaginsignes Nobelprijs VN-militairen
Op donderdag 10 december 2015 hebben 21 Amersfoortse veteranen het draaginsigne Nobelprijs voor VN-militairen uit handen van burgemeester Bolsius ontvangen. De uitreiking vond plaats in de raadzaal van het Stadhuis Amersfoort.
›› Lees meer
Veel bekeken op de website
›› Digitaal loket
›› Wijken
›› Ondernemen
›› Bekendmakingen
›› Actuele werkzaamheden
 

Over AmersfoortMail


Vragen
Heeft u vragen aan de gemeente Amersfoort? Op onze site vindt u de contactgegevens of stuur een e-mail naar mailto:info@amersfoort.nl


Verschijning
Wekelijks versturen wij AmersfoortMail. Niet altijd zijn er over alle onderwerpen nieuwsberichten. Omdat wij de nieuwsbrief op maat samenstellen, kan het voorkomen dat u de digitale nieuwsbrief minder frequent ontvangt. Dat is afhankelijk van de interessegebieden die u heeft opgegeven.


Bekijk uw interessegebieden.


 
 
> Wijzigen gegevens
Wilt u uw gegevens of uw interessegebieden wijzigen?
›› Wijzigen gegevens
> Direct afmelden
Wilt u de nieuwsbrief niet meer ontvangen?
›› Direct afmelden
 
 

Amersfoort.nl

Categorieën: Overheid Gemeente Informatie
Leeftijd: 14 t/m 18 jaar 19 t/m 30 jaar 31 t/m 64 jaar 65 jaar en ouder

Deel deze nieuwsbrief op

© 2018