Nieuwsbrief 22 oktober 2015

3 jaren geleden


Text only:

 
Nieuwsbrief 22 oktober 2015
 

Dit is de nieuwsbrief van de gemeente Amersfoort. Op www.amersfoort.nl staat deze week voor u het volgende nieuws:


Ondernemers uit de regio heten nieuwkomers welkom
Op donderdag 19 november rollen de regionale bedrijvenkringen en regiogemeenten de rode loper uit voor ondernemers die zich hier het afgelopen jaar hebben gevestigd. De regio beter leren kennen, elkaar informeren en inspireren en vooral duidelijk laten merken dat ondernemers hier welkom zijn. Dat is wat de organiserende partijen voor ogen hebben. De dag bestaat uit twee delen. Ondernemers kunnen zich opgeven voor een bustour, het aansluitende netwerkprogramma of voor beide. Deelname is gratis!
›› Lees meer
Dag over stamboomonderzoek bij Archief Eemland
Wie waren je voorouders en hoe zoek je ze op? Zaterdag 7 november is er bij Archief Eemland in het Eemhuis een dag over stamboomonderzoek (genealogie). Iedereen die hiervoor belangstelling heeft is welkom. Tussen 10.00 en 16.00 uur is er van alles te beleven.
›› Lees meer
Sportgala en huldiging sportkampioenen
De sport in Amersfoort staat woensdag 25 november voor even in het middelpunt van de belangstelling. De gemeente Amersfoort, Amersfoortse Sportfederatie en SRO organiseren op die dag de Huldiging van de kampioenen en het zesde Sportgala in de Flint. Nog tot 16 november is het mogelijk te stemmen op sporters die zijn genomineerd voor de titels Amersfoortse sportvrouw, sportman, sporttalent en sportploeg van het jaar.
›› Lees meer
De gemeente verwijdert fietsen rondom de Hof
De gemeente gaat verkeerd gestalde fietsen in de steegjes rondom de Hof verwijderen of eigenaren bekeuren. In deze smalle steegjes geldt een stallingsverbod zodat hulpdiensten snel bij de Hof kunnen komen en de steegjes voor voetgangers toegankelijk zijn. Ondanks het verbod zetten nog veel mensen hun fietsen neer in deze steegjes, met name op marktdagen.
›› Lees meer
Verlichting Vathorst en Hooglanderveen tijdelijk dag en nacht aan
Stedin en de gemeente Amersfoort laten de openbare straatverlichting in een groot deel van de wijken Vathorst en Hooglanderveen tot en met maandag 26 oktober tijdelijk dag en nacht branden. Daarmee kan een storing opgelost worden zonder dat bewoners en bedrijven ’s nachts last hebben van een donkere omgeving. De storing zit in een verbinding tussen de kabels.
›› Lees meer
Kleine stappen en grote sprongen naar een duurzame toekomst
De week van de Duurzaamheid werd zaterdag 10 oktober afgesloten in het Groene Huis. Vier dagen lang hebben Amersfoorters zich laten inspireren en motiveren om de toekomst steeds weer een stukje duurzamer te maken.
›› Lees meer
Veel bekeken op de website
›› Digitaal loket
›› Wijken
›› Ondernemen
›› Bekendmakingen
›› Actuele werkzaamheden
 

Over AmersfoortMail


Vragen
Heeft u vragen aan de gemeente Amersfoort? Op onze site vindt u de contactgegevens of stuur een e-mail naar mailto:info@amersfoort.nl


Verschijning
Wekelijks versturen wij AmersfoortMail. Niet altijd zijn er over alle onderwerpen nieuwsberichten. Omdat wij de nieuwsbrief op maat samenstellen, kan het voorkomen dat u de digitale nieuwsbrief minder frequent ontvangt. Dat is afhankelijk van de interessegebieden die u heeft opgegeven.


Bekijk uw interessegebieden.


 
 
> Wijzigen gegevens
Wilt u uw gegevens of uw interessegebieden wijzigen?
›› Wijzigen gegevens
> Direct afmelden
Wilt u de nieuwsbrief niet meer ontvangen?
›› Direct afmelden
 
 

Amersfoort.nl

Categorieën: Overheid Gemeente Informatie
Leeftijd: 14 t/m 18 jaar 19 t/m 30 jaar 31 t/m 64 jaar 65 jaar en ouder

Deel deze nieuwsbrief op

© 2018