Nieuwsbrief 24 december

2 jaren geleden


Text only:

 
Nieuwsbrief 24 december
 

Dit is de nieuwsbrief van de gemeente Amersfoort. Op www.amersfoort.nl staat deze week voor u het volgende nieuws:


College verkent nieuwe locaties voor opvang vluchtelingen
In de zoektocht van het Amersfoortse college van b en w naar geschikte plaatsen voor de opvang en huisvesting van vluchtelingen is een locatie afgevallen: het Elisabethterrein. Twee nieuwe plekken in de stad worden verkend: dit zijn een kantoorgebouw op De Hoef en een terrein aan de Laan van Duurzaamheid/Rondweg-Noord in Nieuwland.
›› Lees meer
Snuffelmarkt op zaterdag 2 januari
Liefhebbers van tweedehands spullen kunnen ook in 2016 weer volop terecht tijdens de Snuffelmarkten. De eerste Snuffelmarkt van het jaar wordt gehouden op zaterdag 2 januari op het Lieve Vrouwekerkhof. De markt wordt gehouden tussen 09.00 en 15.45 uur.
›› Lees meer
Vijf jaar weekvideo burgemeester: stuur uw verhaal in
Kent u ook een verhaal over Amersfoort dat het vertellen waard is? Of heeft u een mooie ervaring met de stad die u wilt delen via de weekvideo van de burgemeester? Dan kunt u deze insturen via burgemeester@amersfoort.nl.
›› Lees meer
Prins Willem Alexanderschool wint ontbijtactie B.Slim
‘Na een goed ontbijt kun je hard werken en fijn sporten’. Met deze zin won groep 3-4 van de Prins Willem Alexanderschool de ontbijtactie van B.Slim en FrieslandCampina. Doel van de actie was het belang van ontbijten onder de aandacht brengen van kinderen en ouders.
›› Lees meer
Extra aandacht voor opslag illegaal vuurwerk
Gemeente, brandweer, politie en betrokken organisaties willen oud en nieuw gezellig houden en de schade beperken. Daarom worden net als vorig jaar diverse maatregelen getroffen. De gemeente besteedt dit jaar extra aandacht aan het gevaar van illegaal vuurwerk in woningen. Met een animatie worden burgers opgeroepen om opslag van illegaal vuurwerk te melden bij de politie of via Meld Misdaad Anoniem.
›› Lees meer
Veel bekeken op de website
›› Digitaal loket
›› Wijken
›› Ondernemen
›› Bekendmakingen
›› Actuele werkzaamheden
 

Over AmersfoortMail


Vragen
Heeft u vragen aan de gemeente Amersfoort? Op onze site vindt u de contactgegevens of stuur een e-mail naar mailto:info@amersfoort.nl


Verschijning
Wekelijks versturen wij AmersfoortMail. Niet altijd zijn er over alle onderwerpen nieuwsberichten. Omdat wij de nieuwsbrief op maat samenstellen, kan het voorkomen dat u de digitale nieuwsbrief minder frequent ontvangt. Dat is afhankelijk van de interessegebieden die u heeft opgegeven.


Bekijk uw interessegebieden.


 
 
> Wijzigen gegevens
Wilt u uw gegevens of uw interessegebieden wijzigen?
›› Wijzigen gegevens
> Direct afmelden
Wilt u de nieuwsbrief niet meer ontvangen?
›› Direct afmelden
 
 

Amersfoort.nl

Categorieën: Overheid Gemeente Informatie
Leeftijd: 14 t/m 18 jaar 19 t/m 30 jaar 31 t/m 64 jaar 65 jaar en ouder

Deel deze nieuwsbrief op

© 2018