Nieuwsbrief 24 september 2015

3 jaren geleden


Text only:

 
Nieuwsbrief 24 september 2015
 

Dit is de nieuwsbrief van de gemeente Amersfoort. Op www.amersfoort.nl staat deze week voor u het volgende nieuws:


Studietoeslag voor studenten met een arbeidsbeperking
Volgt u een opleiding met studiefinanciering (WSF) of een tegemoetkoming onderwijsbijdrage en schoolkosten (WTOS)? En heeft u lichamelijke of psychische beperkingen waardoor u naast uw studie niet kunt werken?
›› Lees meer
Wethouder start actie tegen rioolrommel
Met het uitdelen van folders en vuilnisbakjes in de binnenstad startte wethouder Menno Tigelaar (Stedelijk Beheer) een actie tegen rioolrommel. Ook ging hij samen met de gemeentelijke riooldienst aan de slag om het riool schoon te maken.
›› Lees meer
Organisaties welkom bij Amersfoort Aangenaam
Organisaties kunnen zich nog steeds aanmelden voor een presentatie tijdens de informatiemarkt van Amersfoort Aangenaam. Twee keer per jaar houdt de gemeente een bijeenkomst voor nieuwe inwoners, ‘Amersfoort Aangenaam’. Doel is nieuwe inwoners te laten kennismaken met de stad, de gemeente en het gemeentebestuur.
›› Lees meer
Nieuwe bestrating Kleine Spui
De Kleine Spui wordt opnieuw bestraat, zodat er minder plassen blijven liggen. Dit gebeurt vanaf de Koppelpoort tot aan de Westsingel. Daarbij worden de klinkers opnieuw gebruikt. Het werk duurt van 28 september tot vrijdag 23 oktober.
›› Lees meer
Senioren Soesterkwartier: Fit in 12 weken
Inwoners van het Soesterkwartier die 55 jaar zijn en ouder, zijn 28 september welkom bij de informatiemarkt over het programma ‘Fit in 12 weken’. De informatiemarkt wordt gehouden tussen 14.00 en 16.30 uur in Woonzorgcentrum de Puntenburg (Puntenburgerlaan 100).
›› Lees meer
De Energieweg is open
De nieuwe Energieweg is geopend; een belangrijke verbinding tussen de stad en Vathorst, en de rijksweg A1 De Hoef vice versa, en een de ontsluitingsweg voor het bedrijventerrein De Wieken Vinkenhoef.
›› Lees meer
Horecaondernemers doen efficiënter zaken met gemeente
De gemeente Amersfoort en horecaondernemers starten op 23 september met het Ondernemingsdossier. Het Ondernemingsdossier maakt het delen van informatie tussen ondernemingen en overheden makkelijker en efficiënter. Daarmee besparen beide partijen tijd en onnodige administratieve rompslomp.
›› Lees meer
Veel bekeken op de website
›› Digitaal loket
›› Wijken
›› Ondernemen
›› Bekendmakingen
›› Actuele werkzaamheden
 

Over AmersfoortMail


Vragen
Heeft u vragen aan de gemeente Amersfoort? Op onze site vindt u de contactgegevens of stuur een e-mail naar mailto:info@amersfoort.nl


Verschijning
Wekelijks versturen wij AmersfoortMail. Niet altijd zijn er over alle onderwerpen nieuwsberichten. Omdat wij de nieuwsbrief op maat samenstellen, kan het voorkomen dat u de digitale nieuwsbrief minder frequent ontvangt. Dat is afhankelijk van de interessegebieden die u heeft opgegeven.


Bekijk uw interessegebieden.


 
 
> Wijzigen gegevens
Wilt u uw gegevens of uw interessegebieden wijzigen?
›› Wijzigen gegevens
> Direct afmelden
Wilt u de nieuwsbrief niet meer ontvangen?
›› Direct afmelden
 
 

Amersfoort.nl

Categorieën: Overheid Gemeente Informatie
Leeftijd: 14 t/m 18 jaar 19 t/m 30 jaar 31 t/m 64 jaar 65 jaar en ouder

Deel deze nieuwsbrief op

© 2018