Nieuwsbrief 3 december 2015

2 jaren geleden


Text only:

 
Nieuwsbrief 3 december 2015
 

Dit is de nieuwsbrief van de gemeente Amersfoort. Op www.amersfoort.nl staat deze week voor u het volgende nieuws:


Zoektocht locaties vluchtelingenopvang vordert
Samen met het Centraal Orgaan opvang Vluchtelingen (COA) zoekt gemeente Amersfoort locaties waar noodopvang en reguliere opvang voor vluchtelingen kan komen. Op dit moment zijn twee locaties kansrijk en twee locaties nog in beeld. Daarnaast kunnen er nieuwe locaties worden toegevoegd.
›› Lees meer
Straks plukken en ruiken in tuinen Het Groene Huis
Het is bijna klaar, het nieuwe duurzame onderkomen van het Centrum voor Natuur en Milieu Educatie (CNME). Het gebouw dat de naam Het Groene Huis heeft gekregen, is al opgeleverd. Vanaf deze week wordt gewerkt aan de aanleg van de tuin. In de kerstvakantie wil het CNME gaan proefdraaien met een expositie waar volwassenen en kinderen van harte welkom zijn. De officiële en feestelijke opening van Het Groene Huis is op 20 april 2016.
›› Lees meer
Afvalkalender 2016 beschikbaar
De afvalkalender voor 2016 staat online. Daar kunt u eenvoudig bekijken wanneer in uw straat afval wordt opgehaald het komende jaar. Het kan zijn dat de afvalinzameling wijzigt in uw buurt, kijk daarom online om te zien wat er eventueel verandert voor uw adres.
›› Lees meer
Collectieve zorgverzekering voor mensen met een laag inkomen
Zorg is duur en soms onverwacht nodig. Een goede zorgverzekering is daarom belangrijk. Voor Amersfoorters met een laag inkomen heeft de gemeente een collectieve zorgverzekering geregeld bij zorgverzekeraar Menzis. De gemeente organiseert inloopspreekuren waar u vragen kunt stellen over deze verzekering.
›› Lees meer
Informatieavond over ‘knip’ in Hogeweg
Nu de Energieweg in gebruik is genomen, rijdt er minder verkeer over de Hogeweg tussen De Schakelaar en de Amersfoortsestraat. De gemeente wil ervoor zorgen dat het op dit deel van de Hogeweg nog rustiger wordt. In het verleden is bepaald dat er een wegafsluiting komt in de Hogeweg. Deze wegafsluiting staat bekend als ‘de knip’. Maandag 14 december is er een informatieavond over dit onderwerp.
›› Lees meer
Denk mee over de bereikbaarheid van Vathorst en Hooglanderveen
Woensdagavond 9 december organiseren gemeente en adviesbureau Goudappel Coffeng een tweede bijeenkomst over het goed bereikbaar houden van Vathorst en Hooglanderveen. Inwoners van de wijk en belangstellenden kunnen dan aangeven welke mogelijke oplossingen zij het meest belangrijk vinden. De bijeenkomst vindt plaats van 19.30-21.30 uur in De Bron, Oceaan 12. De zaal is open vanaf 19.00 uur.
›› Lees meer
Veel bekeken op de website
›› Digitaal loket
›› Wijken
›› Ondernemen
›› Bekendmakingen
›› Actuele werkzaamheden
 

Over AmersfoortMail


Vragen
Heeft u vragen aan de gemeente Amersfoort? Op onze site vindt u de contactgegevens of stuur een e-mail naar mailto:info@amersfoort.nl


Verschijning
Wekelijks versturen wij AmersfoortMail. Niet altijd zijn er over alle onderwerpen nieuwsberichten. Omdat wij de nieuwsbrief op maat samenstellen, kan het voorkomen dat u de digitale nieuwsbrief minder frequent ontvangt. Dat is afhankelijk van de interessegebieden die u heeft opgegeven.


Bekijk uw interessegebieden.


 
 
> Wijzigen gegevens
Wilt u uw gegevens of uw interessegebieden wijzigen?
›› Wijzigen gegevens
> Direct afmelden
Wilt u de nieuwsbrief niet meer ontvangen?
›› Direct afmelden
 
 

Amersfoort.nl

Categorieën: Overheid Gemeente Informatie
Leeftijd: 14 t/m 18 jaar 19 t/m 30 jaar 31 t/m 64 jaar 65 jaar en ouder

Deel deze nieuwsbrief op

© 2018