Nieuwsbrief 8 oktober 2015

3 jaren geleden


Text only:

 
Nieuwsbrief 8 oktober 2015
 

Dit is de nieuwsbrief van de gemeente Amersfoort. Op www.amersfoort.nl staat deze week voor u het volgende nieuws:


Begroting 2016-2019 voor besluitvorming naar gemeenteraad
Een veilige, zorgzame, aantrekkelijke en economisch vitale stad. Dat is waar de doelen en plannen uit de begroting 2016-2019 aan bijdragen. Het college van burgemeester en wethouders keurde het voorstel voor de begroting op dinsdag 30 september goed en heeft dit voorgelegd aan de gemeenteraad. Dinsdagavond 13 oktober kunnen inwoners, ondernemers en organisaties reageren op het voorstel. De gemeenteraad besluit naar verwachting op 10 november over de begroting.
›› Lees meer
Coming Out Dag 2015: gemeenten hangen regenboogvlag uit
Amersfoort hangt met zeker 43 andere gemeenten, het ministerie van Onderwijs, Cultuur & Wetenschappen en kennisinstituut en adviesbureau Movisie de regenboogvlag uit voor Coming Out Dag. De vlaggen gaan de lucht in op maandag 12 oktober of al in het weekend daarvoor tijdens activiteiten in het kader van de Coming Outdag. Deze dag benadrukt dat iedereen het hele jaar door zichzelf moet kunnen zijn. De actie is op twitter te volgen via #regenboogvlag2015 en #comingoutdag2015.
›› Lees meer
Uitbreiding fietsenstalling Barchman Wuytierslaan
Om meer ruimte te bieden aan (brom- en bak)fietsen wordt de fietsenstalling aan de Barchman Wuytierslaan uitgebreid van 750 naar 1200 plekken. Dit door het plaatsen van dubbellaagse fietsenrekken en speciale rekken voor afwijkende (brom)fietsen. Vanaf maandag 19 oktober wordt gewerkt aan de stalling. Dit gebeurt in twee fasen. De tweede fase start 23 november. Van tevoren staat aangekondigd dat de stalling tijdelijk sluit. Fietsers kunnen hun rijwiel kwijt in tijdelijke rekken. Het werk duurt tot medio december.
›› Lees meer
Amersfoort vangt vluchtelingen op
Sinds woensdag 30 september vangt Amersfoort een groep van 100 vluchtelingen op. De eerste dagen was dat in sporthal Schuilenburg, op donderdag 8 oktober is de groep vluchtelingen verhuisd naar de voormalige Anne Annemaschool aan de Verdistraat, waar ze enkele weken verblijven. Voor de meest actuele informatie over de crisisopvang van vluchtelingen in Amersfoort kijkt u op www.amersfoort.nl/vluchtelingen of volg het liveblog.
›› Lees meer
Veel bekeken op de website
›› Digitaal loket
›› Wijken
›› Ondernemen
›› Bekendmakingen
›› Actuele werkzaamheden
 

Over AmersfoortMail


Vragen
Heeft u vragen aan de gemeente Amersfoort? Op onze site vindt u de contactgegevens of stuur een e-mail naar mailto:info@amersfoort.nl


Verschijning
Wekelijks versturen wij AmersfoortMail. Niet altijd zijn er over alle onderwerpen nieuwsberichten. Omdat wij de nieuwsbrief op maat samenstellen, kan het voorkomen dat u de digitale nieuwsbrief minder frequent ontvangt. Dat is afhankelijk van de interessegebieden die u heeft opgegeven.


Bekijk uw interessegebieden.


 
 
> Wijzigen gegevens
Wilt u uw gegevens of uw interessegebieden wijzigen?
›› Wijzigen gegevens
> Direct afmelden
Wilt u de nieuwsbrief niet meer ontvangen?
›› Direct afmelden
 
 

Amersfoort.nl

Categorieën: Overheid Gemeente Informatie
Leeftijd: 14 t/m 18 jaar 19 t/m 30 jaar 31 t/m 64 jaar 65 jaar en ouder

Deel deze nieuwsbrief op

© 2018