Nieuwsbrief
AMGEN Singelloop Breda
 editie juli 2021
35e Bredase Singelloop: wij hebben er zin in!!
 
Voor sommigen nog de laatste loodjes en dan is het eindelijk zo ver: vakantie! Maar ook zijn de eerste vroege vakantievogels al weer terug en genieten van de Dutch (tot nu toe vrij regenachtige) Summer. Maar of je nu in Nederland blijft of in een buitenlands oord vertoeft: wij wensen je een heerlijke zomer toe! Voor een chill momentje tussendoor hebben we weer een mooie Nieuwsbrief voor je samengesteld. 
 
In deze zesde nieuwsbrief van 2021 informeren wij jullie over de Alternatieve vierdaagse, het mooie doel van een aantal Bredase studenten, een oproep voor bandjes en zijn wij opzoek naar een nieuw communicatietalent. Kortom een goed gevulde nieuwsbrief. Lees dus snel verder! 
 
Heb je suggesties, verbeterpuntjes of andere zaken die je met ons wilt delen?
Laat het ons weten via communicatie@bredasesingelloop.nl!
 
Wij wensen je veel leesplezier!


Blaaskapellen, bands & artiesten opgelet! 
 
Op zondag 3 oktober staan de Bredase straten niet alleen vol met onze trouwe medewerkers, hardlopers en bezoekers maar galmt ook overal muziek in de Bredase stad. Voor onze aankomende lustrum-editie zijn wij nog op zoek naar enthousiaste blaaskappelen, bands en/of artiesten. Help jij ons verder? 
 
Langs de route van de AMGEN Singelloop Breda hebben we ruimte voor 35 tot 40 blaaskapellen, bands en (individuele) artiesten die met hun optredens de deelnemers aan de Bredase Singelloop ondersteunen bij hun prestaties met krachtige of juist swingende ritmes. Natuurlijk is jullie muziek of optreden ook sfeerverhogend voor het aanwezige duizendkoppige publiek langs de routes!



Bredase studenten lopen halve marathon voor KWF!

Leden van het Herendispuut Dutch Intelligence uit Breda gaan op 3 oktober meelopen met de halve marathon van de Bredase Singelloop, om geld op te halen voor het KWF Kankerbestrijding. 
 
De heren hebben een ambitieus streefbedrag wat ze met de actie willen ophalen. Dit sponsorgeld willen ze inzamelen via familie, vrienden en sportverenigingen. Maar het herendispuut is ook zelf actief op zoek naar sponsoren, zoals bedrijven die willen helpen bij het logo voor op het t-shirt. Ook kan er gedoneerd worden via de website van Herendispuut Dutch Intelligence. 
 


Ben jij een echte communicatie-tijger? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste communicatie specialist(e).
Vele handen maken licht werk! Daarom zijn we op zoek naar een sportieve kanjer, liefst met passie voor de hardloopwereld en ervaring in het communicatie vak.
 
Loop je warm voor een communicatierol bij de Bredase Singelloop? Bekijk snel de vacature op onze website en stuur ons een mail met jouw motivatie en een CV via communicatie@bredasesingelloop.nl. Dan nodigen we je snel uit voor een (digitale) kennismaking! 
 
 



Loop jij mee met de Alternatieve 4-daagse?
 
In het tweede coronajaar doen tussen de 15.000 tot 20.000 mensen mee aan de Alternatieve Vierdaagse, georganiseerd omdat ook dit jaar de Vierdaagse van Nijmegen niet kan doorgaan. Om drukte te vermijden lopen deelnemers op 20, 21, 22 en 23 juli een zelf gekozen route van tussen de 5 en 50 kilometer per dag. Dat kan vanuit huis, of elders in het land en ook in het buitenland. De prestatie wordt op een speciale app geregistreerd. Deelname is gratis.
 
Loop jij tijdens de Alternatieve Vierdaagse 2021 ook in Breda? Misschien is het wandelen van de Singelloop-route wel een tof idee! In de app vindt je de route die je kunt lopen. 

Benieuwd naar de Alternatieve 4-daagse? Lees snel verder!
 

Onze partners: 

Uitschrijven / Gegevens wijzigen
Powered door YMLP