Nieuwsbrief april 2012

6 jaren geleden


Text only:

Nieuwsbrief april 2012

Open dag Gezondheidscentrum Krimpen en polikliniek op 21 april


Maandag 2 april 2012 heeft het IJsselland Ziekenhuis een polikliniek in het nieuwe Gezondheidscentrum in Krimpen a/d IJssel geopend. Bijna alle medische specialismen van het IJsselland Ziekenhuis verzorgen hier een spreekuur. Daarnaast beschikt de polikliniek over verschillende onderzoeksfaciliteiten en een röntgenkamer.
Zaterdag 21 april van 10.30 - 16.00 uur is er een open dag in het gezondheidscentrum met allerlei leuke activiteiten voor jong en oud.


Lees het nieuwsbericht
Alcoholmisbruik bij jongeren


Jongeren drinken tijdens het uitgaan vaak veel in een korte tijd. Daardoor lopen ze het risico op een alcoholvergiftiging. Voor jongeren geldt dat ze al bij 10 glazen out kunnen gaan. Het zenuwstelsel raakt bij een vergiftiging verdoofd, na bewusteloosheid kan een coma optreden met zelfs de dood tot gevolg.
In het IJsselland Ziekenhuis komen jaarlijks vele jongeren binnen op de spoedeisende hulp met een alcoholvergiftiging.
   
Het ziekenhuis werkt volgens een speciaal plan als het gaat om alcoholvergiftiging bij jongeren.
Begeleiding “Stoppen met roken” nog in het basispakket?


Begeleiding bij het stoppen met roken is nog altijd opgenomen in het basispakket van de zorgverzekeraars. Alleen de hulpmiddelen niet meer.


Voor een afspraak op de "stoppen met roken polikliniek” van het IJsselland is een verwijsbrief van de huisarts nodig. Voor afspraken en informatie belt u: 010 – 258 5995.


Op zoek naar nieuw lid Cliëntenraad


Het IJsselland Ziekenhuis zoekt een nieuw enthousiast lid voor de Cliëntenraad van het ziekenhuis. De Cliëntenraad is een onafhankelijk orgaan dat de gemeenschappelijke belangen van de patiënten van het ziekenhuis behartigt.


Lees de vacature
Top jobs


Hartfunctielaborant (36 uur per week)

   


Verpleegkundig spreekuur CVA


Donderdag 5 april is het IJsselland Ziekenhuis gestart met een verpleegkundig spreekuur voor patiënten die een CVA (beroerte) gehad hebben en na hun ziekenhuisopname naar huis zijn gegaan. 


Lees het bericht
Agenda


19 april  Informatieavond borstvoeding25 april  Workshop ‘Look good, feel better’ voor patiënten met kanker8 mei  Europese Dag van de beroerte, diverse informatiestands en testen9 mei  Inloopspreekuur rugpatiëntenvereniging De Wervelkolom15 mei  Inloopochtend stomavereniging24 mei  Informatieavond borstvoeding28 mei  Foto expositie van de Maag Lever Darmstichting in IJsselland1 juni  Informatiemarkt MDL zorg    

     


IJsselland Ziekenhuis | Prins Constantijnweg 2 | 2906 ZC | Capelle a/d IJssel | Tel.nr: (010) 258 5000


Buitenpolikliniek Nesselande | Cypruslaan 410 | 3059 XA | Rotterdam | Tel. nr. (010)-258 5700


afmelden nieuwsbrief
--
Deze email is op virussen en spam gecontroleerd door het IJsselland Ziekenhuis

Ysl.nl

Categorieën: Gezondheid | Welzijn
Leeftijd: 14 t/m 18 jaar 31 t/m 64 jaar 19 t/m 30 jaar

Deel deze nieuwsbrief op

© 2018