Nieuwsbrief april 2017

1 jaar geleden


Text only:


Nieuwsbrief duitsland-reisgids.nl 
April 2017
Ontdek de geheime pareltjes voor een actieve vakantie in Duitsland
Beste  ,
 
De Eifelsteig en Elberadweg zijn bekend en populair. En dat is ook zeker terecht. Er zijn echter ook andere streken in Duitsland waar het goed toeven is en die nog echte insidertips zijn. Ontdek bijvoorbeeld de gastvrije wandeldorpjes in het Sauerland of verken op de fiets de onbekende maar knusse stadjes in Noordrijn-Westfalen. Voor treinliefhebbers is Altenbeken in het Paderborner Land een must. Al eens gehoord van de streek Haßberge met zijn stoere burchten? Of van het kuuroord Bad Peterstal-Griesbach met zijn uitstekende wandelmogelijkheden? Wij presenteren u in deze nieuwsbrief een paar ideeën voor uw volgende vakantie in Duitsland.
 
Wij wensen u fijne paasdagen toe!
Het team van duitsland-reisgids.nl
 
 
Sauerland Wanderdörfer: uitstekende kwaliteit & gastvrij onthaal
De 'Wandeldorpjes in het Sauerland' is de eerste wandelregio in Duitsland met het keurmerk Qualitätsregion Wanderbares Deutschland. Een mix van uitstekende wandelroutes en serviceverlening speciaal voor wandelaars. 8 dagtochten van middelzwaar tot zwaar en natuurlijk de langeafstandswandelroute Rothaarsteig.
 
 
Onbekend Beieren: stoere burchten en idyllische stadjes in Haßberge
De Haßberge is een streek in het noorden van Beieren die bekend staat vanwege het grote aantal stoere buchten, romantische kastelen en stadjes met veel vakwerk. En dat allemaal in een glooiend heuvellandschap. Gutshof Andes is een uitstekende uitvalsbasis voor een actieve vakantie.
4 daags arrangement met veel extra´s: vanaf € 189 p.p.
 
 
Wandelen op niveau in Bad Peterstal-Griesbach in het Zwarte Woud
De Schwarzwälder Wandertrilogie staat zowel voor weidse en open dalen, zacht glooiende heuvels als ook voor steile berghellingen, verfrissende beken en ruisende watervallen. Ontdek de 3 premium dagtochten rondom het kuuroord Bad Peterstal-Griesbach: de gemakkelijke 'Wiesensteig' door de weilanden, de weidse uitzichten op de 'Weitblicker' en voor liefhebbers van de bergen, de 'Himmelsteig'.

5 daags arrangement vanaf € 160 p.p.

 
Wandelen langs de spoorweggeschiedenis in het Paderborner Land
Voor treinliefhebbers is Altenbeken in het Paderborner Land, een waar paradijs. Trekpleister is het spoorwegviaduct, het grootste van kalksteen in Europa. Maar ook de oude stations, de keerdriehoek, de Rehbergtunnel en de 044-museum-locomotief laten het hart van elke spoor- en treinliefhebber harder slaan.
 
Meer informatie over de Viadukt-Wanderweg
 
 
Fietsroute door historische stadjes in Noordrijn-Westfalen
 
Geen grote steden, maar gezellige en charmante oude stadjes. Onderweg oude burchten en kasteeltjes in een prachtig landschap. Dat is de ca. 390 km lange fietsroute ‘Radroute historische Stadtkerne NRW’, door Westfalen en het Münsterland.
 
7 daagse fietsrondreis incl. bagagevervoer | vanaf € 479 p.p.
 
 
 
Foto's:
Wandeldorpjes in het Sauerland - Schmallenberg: © Klaus Peter Kappest
Fietsers in Königsberg: © Andreas Hub - Haßberge Tourismus
Schwarzwälder Wandertrilogie: © KTG Bad Peterstal-Griesbach
Viadukt-Wanderweg: © Touristikzentrale Paderborner Land e.V.
Marktplein in Warendorf: © Warendorf Marketing GmbH
 
NLConnection Travel Marketing & Communication
www.duitsland-reisgids.nl info@duitsland-reisgids.nl
Uitschrijven / Gegevens wijzigen
Powered door YMLP

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019