Nieuwsbrief Smit Juridisch Advies - April 2019



Smit Juridisch Advies is een kantoor gespecialiseerd in de behandeling van letselschade. Wij bieden slachtoffers van letselschade ondersteuning en zorgen dat schade wordt vergoed.
 
In deze lente editie van onze nieuwsbrief informeren wij u graag over de ontwikkelingen binnen ons kantoor en de letselschade. Dit keer met informatie over het 'slapend dienstverband' en ongevallen op springkussens. Een ideale manier om met ons kennis te maken en meer inzicht te krijgen in ons werk.
 
Veel leesplezier!
Een ongeval op een springkussen: hoe zit dat met aansprakelijkheid?

Het is een horrorscenario voor iedere ouder: je kind gaat gezellig spelen in een indoor speelparadijs. Tijdens het spelen op een springkussen valt je kind lelijk en loopt ernstig of zelfs fataal letsel op. Het ongeval van Maurycy is hiervan een goed voorbeeld. Helaas gebeuren er steeds meer van dit soort ongevallen. In 2017 kwamen er zo’n 2.200 mensen op de eerste hulp na de val van een springkussen. In 2007 waren dit nog maar 1.400. Een stijging van bijna 60 procent! Gemiddeld 6 keer per dag (bron: NOS). Als je dit overkomt, wat kun je dan doen en hoe zit het met de aansprakelijkheid? Wij leggen het u uit.
Lees meer
Een medische fout? In een korte video vertellen wij hoe wij u kunnen helpen!

 
Slapend dienstverband en transitievergoeding – hoe zit dat?

Ben je langer dan twee jaar ziek, dan mag je werkgever je ontslaan. Je kunt op dat moment een WIA of WW uitkering aanvragen. Veel werkgevers kiezen er echter niet voor om te onstaan, maar voor een slapend dienstverband. Ze hoeven dan geen transitievergoeding te betalen. Maar mag dat wel? En wat zijn de gevolgen van een slapend dienstverband? Wij leggen het graag uit.
Lees verder 
Wat oud-cliënten van Smit Juridisch Advies vinden.

In deze rubriek leest u hoe oud-cliënten de dienstverlening van Smit Juridisch Advies hebben ervaren. In deze editie mevrouw A. uit Duitsland aan het woord.
 
"Ik had al goede ervaringen met Smit Juridisch Advies uit het verleden. Toen ik opnieuw een ongeluk kreeg, nam ik dan ook direct contact op met mevrouw Smit. Hoewel ik onzeker was over een goede afloop van de zaak, ben ik uiteindelijk zeer verrast dat het tot zo’n goed einde is gekomen. Ik ben dan ook zeer positief over de dienstverlening van Smit Juridisch Advies. Mevrouw Smit is zeer accuraat en deskundig. Ik geef haar een 10."

Meer klantbeoordelingen lezen? Dat kan hier.
LinkedIn
Twitter
Website






This email was sent to newsletter@newslettercollector.com
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Smit Juridisch Advies · Paradijsvogelstraat · 33 · Groningen, GR 9713 · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp