Nieuwsbrief Bolswards Nieuwsblad: 2

1 jaar geleden


Text only:


Nieuwsbrief Bolswards Nieuwsblad: 2Hardleerse Heerenvener zonder rijbewijs mag ook auto inleverenPosted: 15 Dec 2017 09:32 AM PST


MAKKUM- Een 36-jarige man uit Heerenveen is erg hardleers gebleken: in slechts acht dagen tijd is de man driemaal staande gehouden voor rijden zonder rijbewijs. Nu mag hij ook zijn auto inleveren. 

De man werd donderdagochtend aangehouden in Makkum. Met een proces verbaal op zak en niet zelf rijdend mocht de man zijn weg vervolgen. Bij toeval zagen agenten van de Landelijke Eenheid, Dienst Infrastructuur de man in Makkum aan het einde van de middag weer achter het stuur zitten van zijn auto. Hierop is besloten hem aan te houden en zijn auto in beslag te nemen.


Begin december is de man ook al staande gehouden door de politie. Hij reed met een rijbewijs dat in 2014 al door de rechter ongeldig was verklaard.


De man is gedagvaard en mag zich voor de rechter verantwoorden voor zijn gedrag, meldt de politie.Schapentocht met lichtjes door BolswardPosted: 15 Dec 2017 06:02 AM PST


BOLSWARD – Het begint al bijna een traditie te worden: een schapentocht door de mooie binnenstad van Bolsward. Het was destijds een idee van Henk Bijlsma, de stadsomroeper.


Op diverse locaties wordt een deel van het kerstverhaal verteld. Herders, wijzen uit het oosten, engelen, Herodes en muzikanten maken deel uit van het verhaal. Uiteindelijk eindigt de schapentocht bij de levende kerststal in de Broerekerk.


Dit jaar zal de schapentocht op vrijdag 22 december plaatsvinden. Iedereen die hier aan deel wil nemen wordt rond 17.00 uur verwacht achter de Gasthuiskerk.


De verwachting is dat rond 17.45 uur de Broerekerk bereikt wordt. Voor de kinderen is dit een leuk evenement om mee te maken. Om de sfeer te verhogen, roept de organisatie de deelnemers op om lampions en verlichting mee te nemen.


You are subscribed to email updates from Bolswards Nieuwsblad: Nieuws Bolsward | Cornwerd | Makkum | Gaast | Kornwerderzand | Witmarsum | Zurich.
To stop receiving these emails, you may unsubscribe now.
Email delivery powered by Google
Google, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, United States

Bolswardsnieuwsblad.nl

Categorieën: Kranten Media
Leeftijd: 7 t/m 13 jaar 14 t/m 18 jaar 19 t/m 30 jaar 31 t/m 64 jaar 65 jaar en ouder

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019