Laden...

Nieuwsbrief Bolswards Nieuwsblad: 2

By Bolswardsnieuwsblad.nl received 1 jaar geleden

Categorieën: Kranten Media
Leeftijd: 19 t/m 30 jaar 14 t/m 18 jaar 31 t/m 64 jaar 65 jaar en ouder 7 t/m 13 jaar
  • Html
  • Tekst

Nieuwsbrief Bolswards Nieuwsblad: 2

Twee ongelukken bij Kornwerderzand

Posted: 19 Jan 2018 11:01 AM PST

KORNWERDERZAND – Door gladheid zijn vrijdagavond twee ongelukken gebeurd.

De bestuurders raakten waarschijnlijk in de slip, waardoor ze in de vangrail terecht kwamen. De beide auto’s zijn zwaar beschadigd. Er zijn geen gewonden gevallen.

De ongelukken hadden een korte file tot gevolg.

Stichting schenkt nieuwe duofiets aan bewoners Bloemkamp

Posted: 19 Jan 2018 02:55 AM PST

BOLSWARD – De Stichting Vrienden van Bloemkamp en de Finke heeft de fietsfanaten van het woon- en zorgcentrum in Bolsward verblijd met een nieuwe duofiets. 

Voorzitter van de stichting, Willem Jan Topma, was vrijdagochtend aanwezig bij de feestelijke overhandiging. Het vierkoppige bestuur had weinig tijd nodig om het verzoek voor de fiets te honoreren. ,,Dat was een hamerstuk”, zo laat hij weten.

Als de aanwezigen de koffie en het gebak achter de kiezen hebben, voltrekt bewoner Wiebe letterlijk de plechtigheid. Vanaf de eerste verdieping trekt hij het doek omhoog, waaronder de fonkelnieuwe fiets vandaan komt. Geïnteresseerden onderwerpen het voertuig snel aan een eerste inspectie; de uitkomst is overwegend positief.

Eén van de vorige fietsen was ‘op’, vandaar dat het verzoek voor een nieuw exemplaar ingediend werd. In het verleden schonk de stichting al eens een tekentafel, betaalde mee aan de rolstoelbus en droeg zij bij aan een aantal andere initiatieven. ,,Het is bedoeld voor de cliënten”, benadrukt Topma.

Deel deze nieuwsbrief op

Laden...

Gerelateerde nieuwsbrieven

© 2019