Wordt deze nieuwsbrief niet (juist) weergegeven? Klik dan hier voor de online versie.
Dalstra Reizen
 
Update
Update  

Lekker op vakantie naar de zon, een mooie rondreis door prachtig gebied, leuke steden bezoeken of met de fiets op reis? Wat uw plannen ook zijn, wij hebben de mooiste reisprogramma's voor u gereed staan. Afgelopen week hebben weer veel mensen hun reis of reizen geboekt, kregen weer nieuwe reizen vertrekgaranties en zijn eerste reizen zijn inmiddels al of al bijna volgeboekt. Zien wij u binnenkort ook tijdens onze reizen? 

Lees verder »
 
 
Dagtocht Huishoudbeurs (vertrekgaranties)
Dagtocht Huishoudbeurs (vertrekgaranties)  

Beauty, mode, interieur, (healthy) lifestyle, de leukste workshops, proeven en proberen...daar word je als vrouw toch gewoon blij van? Kom ook! It's going to be FUN!

Lees verder »
 
 
Fietsreis Weser (vertrekgarantie)
Fietsreis Weser (vertrekgarantie)  

Onze reis begint in het gebied waar de gebroeders Grimm hun inspiratie kregen voor het schrijven van hun bekende sprookjes. We bevinden ons in een idyllisch berglandschap met mooie velden en romantische stadjes met talrijke vakwerkhuisjes. Laat u tijdens de fietstocht betoveren door de sprookjesachtige omgeving. De route neemt ons mee over prima wegen langs een verkeersluw traject en is geschikt voor iedereen die van fietsen houdt.

Lees verder »
 
 
Fietsreis Vlaanderen
Fietsreis Vlaanderen  

In het land van onze Zuiderburen vindt elke fietser wat hij zoekt. Prachtige fietsroutes die bol staan van historie, natuur, cultuur en architectuur. De route is vrijwel vlak en daarom voor een ieder begaanbaar. Tijdens deze reis heeft u ook de gelegenheid om bekende steden als Gent en Brugge met een bezoek te vereren.

Lees verder »
 
 
Kristiansand & Stavanger (vertrekgarantie)
Kristiansand & Stavanger (vertrekgarantie)  

Stavanger staat bekend als één van de mooiste steden van Noorwegen. De stad is de grootste in het zuidwesten van Noorwegen en staat bekend als handelsstad. Het oude centrum met de kenmerkende en charmante witte houten huisjes is goed bewaard gebleven. De schuine, steile straatjes met de welbekende keien kenmerken het beeld van deze bijzondere stad.

Lees verder »
 
 
Engelse Rivièra (vertrekgarantie)
Engelse Rivièra (vertrekgarantie)  

In het Zuid-Engelse graafschap Devon aan de baai van Torbay vinden we de Engelse Rivièra. Het milde klimaat met de palmen, rotsachtige kusten en vissersplaatsjes maken de regio tot een heerlijke bestemming. Het land achter de kust biedt spectaculaire tegenstellingen, variërend van hooggelegen heidegronden tot weelderig begroeide rivierdalen, onderling verbonden door smalle weggetjes. De Engelse Rivièra is een prachtige plek om te genieten van een heerlijke vakantie.

Lees verder »
 
 
Prachtig Rügen
Prachtig Rügen  

Voorname zeebadplaatsen, bescheiden vissersdorpjes, kilometers lange stranden, de sneeuwwitte krijtkust, 100 jaar oude vuurtorens, spookachtige bossen en glinsterende meren. Bijna nergens in Duitsland vindt u een landschap dat zo afwisselend en uniek is als op Rügen. Tijdens een bezoek aan de glansrijke keizerlijke badplaatsen proeft u de sfeer van de adel. Daarbij zorgt het zeeklimaat en de zuiverende lucht gedurende het hele jaar voor een heilzame werking op lichaam en geest.

Lees verder »
 
 
Karinthië in de zonnige Alpen
Karinthië in de zonnige Alpen  

Gelegen aan de zonnige kant van de Alpen profiteert Karinthië van een aangenaam klimaat. De streek is een aantrekkelijke vakantiebestemming door de geweldige uitzichten over bergen, dalen, diepblauwe meren en klaterende riviertjes. Vanuit onze standplaats Berg maken we mooie excursies naar de bezienswaardigheden die deze adembenemende omgeving biedt. Een echte aanrader!

Lees verder »
 
 
Rondreis Noordkaap & Lofoten (vertrekgarantie)
Rondreis Noordkaap & Lofoten (vertrekgarantie)  

Een unieke reis door de grootste ongerepte wildernis van Noord-Europa. Een bezoek aan de Noordkaap, waar 's zomers de zon niet ondergaat, maakt altijd grote indruk. Gedurende 2 maanden staat de zon daar ’s nachts laag aan de hemel. De zonsondergang lijkt uren te duren en de gekleurde hemel maakt het toch al schitterende landschap nog mooier. 

Lees verder »
 
 
Rondreis Corsica & Sardinië
Rondreis Corsica & Sardinië  

De zonnige eilanden Corsica en Sardinië, gelegen in de Middellandse Zee, worden gescheiden door de nauwe zeestraat Bonifacio. Ondanks de korte afstand verschillen de eilanden toch van elkaar. Zo leven de Corsicanen onder Franse invloed en zijn hierdoor chauvinistischer. Op Sardinië leeft men volgens oude tradities, afkomstig van de vele overheersers in het verleden. Samen staan de eilanden voor veel natuurschoon in een heerlijk mediterraan klimaat.

Lees verder »
 
 
Seniorenreis Op en top Engeland
Seniorenreis Op en top Engeland  

In het Engelse graafschap North Yorkshire ligt de plaats Harrogate. In de 17e en 18e eeuw was dit een populair kuuroord en dit is nog goed terug te zien in de winkelstraten, aan de hotels en de parken. Een groot deel van het graafschap bestaat uit prachtige Nationale Parken en dat is niet voor niets. Het landschap van heuvels, hoogvlaktes, graslanden, heide, bos én kust biedt voor een ieder wat wils. We genieten van alle typisch Engelse hoogtepunten van het land. Engeland is historisch, cultureel en erg mooi en zeer zeker een bezoek waard!

Lees verder »
 
 
Seniorenreis Harz (vertrekgarantie)
Seniorenreis Harz (vertrekgarantie)  

De Harz is letterlijk en figuurlijk betoverend. Het gebied staat bekend om de talloze legendes over heksen en hekserij. Deze verhalen, prachtige vakwerkstadjes, de ene vaak nog mooier dan de andere, afwisselende berglandschappen met dichte bossen, stuwmeren, heldere bergbeken en watervallen…dat is de Harz! Laat u niks wijs maken en ontdek de prachtige omgeving en z’n verhalen.

Lees verder »
 
 
 
  Meer interessante reizen en nieuws vindt u op Dalstra.nlDalstra Infolijn: 0512 36 90 36  
  Volg Dalstra Reizen op facebookVolg Dalstra Reizen op linkedin  
  © 2023 Dalstra Reizen BV. Alle rechten voorbehouden
Afmelden voor deze nieuwsbrief