logo centered
Nieuwsbrief kop.jpg
Maakt u in 2024 ook een rondreis?

Het maken van een rondreis biedt heel veel voordelen en bijzondere en unieke ervaringen. Het geeft u namelijk de mogelijkheid om meerdere mooie plekken te bezoeken en écht de hoogtepunten van het land te beleven. Onze rondreizen staan garant voor beleving, avontuur, prachtige natuur, geweldige steden en het kennis maken met nieuwe culturen. Kortom: een rondreis is genieten!

Lees verder >>
Rondreis Noord Spanje met Santiago de Compostella (NIEUW)

Noord-Spanje staat bekend om zijn prachtige zandstranden, hoge bergen, elegante steden en kleine pittoreske dorpjes. Noord-Spanje is groen, gezellig en gastvrij en is de thuisbasis van de wildste, groenste en minst bekende landschappen van het hele Iberisch schiereiland. Al duizenden jaren reizen pelgrims langs de Sint Jacobsweg naar Santiago de Compostella. Grotendeels zullen we deze route volgen langs de hoogtepunten van deze bijzondere route. Een indrukwekkende reis om nooit te vergeten door zowel het oude en het moderne Noord-Spanje.

Lees verder >>
Rondreis Corsica & Sardinië (vertrekgarantie)

De zonnige eilanden Corsica en Sardinië, gelegen in de Middellandse Zee, worden gescheiden door de nauwe zeestraat Bonifacio. Ondanks de korte afstand verschillen de eilanden toch van elkaar. Zo leven de Corsicanen onder Franse invloed en zijn hierdoor chauvinistischer. Op Sardinië leeft men volgens oude tradities, afkomstig van de vele overheersers in het verleden. Samen staan de eilanden voor veel natuurschoon in een heerlijk mediterraan klimaat.

Lees verder >>
Rondreis Dalmatische Rivièra 

Een rondreis door Kroatië met een bezoek aan de Dalmatische Rivièra staat garant voor oneindig veel variatie. We zien de ongerepte natuur met bergen, meren, rivieren, eilandjes en de indrukwekkende kust met baaien, rotsen, stranden, en prachtige vissersdorpjes. Daarnaast maken de pittoreske stadjes met historische gebouwen en de hartelijke bevolking het geheel tot een geweldige bestemming! U zult ervaren dat natuur, cultuur en historie een prima basis vormen voor een geslaagde reis.

Lees verder >>
Rondreis Schotland Compleet! (vertrekgarantie)

Ontdek met Dalstra Reizen de overweldigende natuur en het mystieke spel van wolken, water en bergen die Schotland, jaar in jaar uit, in de mooiste kleuren hullen. Een rondreis waarin u kennis maakt met de kenmerken van dit land; kilts & clans, whisky en de doedelzakken. Daarnaast zien we , zeer bijzonder, de Schotse Hooglanden, de Orkney eilanden en een deel van de Schotse westkust. Reden te meer om dit bijzondere, traditionele deel van Groot Brittannië te ontdekken.

Lees verder >>
Rondreis Noord Ierland en Ierland

De natuur van Ierland is fascinerend. Tijdens deze reis zien we de mooiste gebieden van het Ierse land. We ontdekken karakteristieke steden, indrukwekkende landschappen en onvoorstelbaar mooie natuurverschijnselen als de Giants Causeway, Glenveagh National Park, de fjorden van Killary, de Cliffs of Moher en natuurlijk mogen ook een rondrit langs de bekende Sleahead Drive en de beroemde Ring of Kerry niet ontbreken. We ervaren de Ierse cultuur vol tradities en genieten van de traditionele Ierse muziek. Ierland staat bekend om zijn gastvrijheid en nodigt u uit voor een fantastische reis om nooit meer te vergeten.

Lees verder >>
Rondreis Noorwegen Fjord en Fjell (vertrekgarantie)

Wie voor Noorwegen kiest, doet dat vanwege de natuur, de rust en de eindeloze ruimte. Het land van trollen, Vikingen, fjorden, middernachtzon en noorderlicht heeft werkelijk prachtige gezichten. Tijdens deze 9-daagse rondreis ziet u het fascinerende landschap van Noorwegen. Geniet van de grootsheid van de fjorden, woeste berglandschappen en de indrukwekkende watervallen van dit prachtige land.

Lees verder >>
Rondreis Fascinerend Zweden

Zweedser dan dit wordt het niet: groene weiden en bossen, sprankelende meren, ruige kustlijnen, sfeervolle steden en rode houten huizen. Meer dan de helft van Zweden is bedekt met uitgestrekte bossen waarin elanden, bevers, lynxen en wolven te vinden zijn en ook de Europese kraanvogel is in Zweden te zien. Daarnaast is de kans groot dat we zelfs elanden gaan zien. Een reis naar Zweden is dé gelegenheid om kennis maken met de lokale natuur, cultuur, architectuur en gastronomie. Zweden staat garant voor puur genieten!

Lees verder >>
Rondreis Denemarken

Denemarken wordt steeds meer ontdekt als vakantiebestemming. Dichtbij en verrassend in wat het te bieden heeft: rust en ruimte van het landschap, gastvrijheid en talrijke bezienswaardigheden. De Vikingen zijn nooit ver weg maar ook kerken, kastelen en middeleeuwse plaatsen zijn er nog ruimschoots. Op veel plekken wordt deze rijke geschiedenis samen gebracht met moderne architectuur, levendigheid, kunst en cultuur. Ontdek Denemarken als een ontspannen en inspirerend vakantieland.

Lees verder >>

Dalstra Reizen - 0512-369030

© 2024 Dalstra Reizen B.V.
Alle rechten voorbehouden

Afmelden voor deze nieuwsbrief, 
Hier uitschrijven.