Nieuwsbrief De Groene Welle - oktober 2013

5 jaren geleden


Text only:

Klik hier voor een online versie als u deze mail niet goed kan lezen.

Nieuwsbrief voor ouders/verzorgers


11 oktober 2013
 

vmbo-groen naar het buitenlandAan het begin van een buitenlandexcursie hoop je dat je na afloop kunt zeggen, dat het een leerzame en gezellige week was (in die volgorde natuurlijk). Laten het nou precies die woorden zijn die in het verslag van de Groen-reizen door vmbo-groen leerlingen naar München en Praag stonden. Lees verder »


 
 

18 november infoavond Het Groene LyceumOp maandag 18 november organiseert De Groene Welle in Zwolle een informatieavond over Het Groene Lyceum. Van 19.30 tot 21.00 uur kunnen ouders en verzorgers van achtstegroepers van basisschoolleerlingen zich laten informeren over deze nieuwe onderwijsvorm, dat sinds dit schooljaar in Zwolle wordt aangeboden. Het Groene Lyceum biedt ondernemend onde... Lees verder »


 
 

De Groene Karavaan zet dieren centraalVanaf 17 oktober trekt De Groene Karavaan van De Groene Welle weer Zwolle in om bij tien basisschool in Zwolle de vele mogelijkheden van het groen onder de aandacht te brengen. Onder de noemer ‘Een dier meer plezier’ geven tweedejaars vmbo-leerlingen van De Groene Welle korte lesjes aan leerlingen uit groep 7 en 8. In een dagdeel maken ze zo ke... Lees verder »


 
 

Leerlingen Groene Welle en Talentstad organiseren streekproduktenmarkt bij Tuinland ZwolleOp vrijdag 4 oktober organiseren vierdejaars leerlingen van De Groene Welle en Talentstad een streekproductenmarkt bij Tuinland Zwolle. Tussen 13.00 uur en 17.00 uur kunnen bezoekers in dertien verschillende stands kennismaken met diverse streekproducten uit de omgeving van Zwolle. De leerlingen organiseren de markt om hun theoretische kennis rondo... Lees verder »


 
 

Slagingspercentage vmbo De Groene Welle 98,2%Op dinsdag 2 juli ontvangen bijna alle eindexamenkandidaten van het groene vmbo van De Groene Welle in Zwolle hun welverdiende diploma. Met een slagingspercentage van 98,2% is dit schooljaar zeer succesvol afgesloten. Alle inspanningen van docenten en leerlingen maken dat 109 van de 111 eindexamenleerlingen die dag met een diploma naar huis gaan. M... Lees verder »


 
 

Studenten Groene Welle werken mee aan IJsselshowOp zaterdag 5 en zondag 6 oktober a.s. werken 30 studenten Dierverzorging van De Groene Welle uit Zwolle en Hardenberg mee aan de organisatie van de IJsselshow 2013. In een herkenbare outfit zorgen ze ervoor dat de activiteiten in de keuringsringen soepel verlopen. De studenten zijn namelijk actief als schrijver in de ring of als ringcommissaris. Z... Lees verder »


 
 

Mogelijkheden zorgonderwijs onderzocht in Portugal


 


Van 23 september tot en 27 september vond de Pilot Course Introduction to Social Farming in Portugal plaats. Een van de deelnemers was Rita Hanekamp, docent werkbegeleider zorgbedrijf van De Groene Welle in Zwolle. Zij verzorgde een deel van het programma en ging onder meer in op de beoordeling van de groepsopdracht en het maken van een toetsformat... Lees verder »


 
 

Eerstejaars studenten Bloemdesign zetten bloemetjes buitenOp woensdag 28 augustus a.s. zullen 48 eerstejaars studenten Bloemdesign van De Groene Welle uit Zwolle boeketten uitdelen bij het Ronald McDonald huis en de Voedselbank Zwolle. De actie vindt plaats in het kader van hun studieintroductie en wordt georganiseerd omdat de opleiding vanuit maatschappelijk oogpunt graag mensen in het zonnetje zet, die ... Lees verder »


 
 

Student Sportvisacademie ontwikkelt viskamp voor kinderen


 


Jens Dobbinga, student Sportvisacademie Zwolle, ontwikkelde een speciaal weekendkamp voor kinderen tussen de 9 en 13 jaar. Centraal tijdens dit kamp staan natuur en vissen. Het gaat over watervisjes, waterkwaliteit en nog veel meer. Aanmelden kan nog steeds! Bekijk de website voor meer informatie.... Lees verder »


 
» Meer informatie?
» Wie is de Groene Welle?
Klik hier om u uit te schrijven voor de nieuwsbrief.

Groenewelle.nl

Categorieën: Scholing | Studies | Opleidingen School | Studie | Diploma
Leeftijd: 19 t/m 30 jaar 31 t/m 64 jaar 65 jaar en ouder

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019