FacebookTwitterYoutubeRSS
Home seperator Actueel seperator Oost Nederland seperator Vispas seperator Wedstrijden seperator Webwinkel seperator Contact

Oost-Nederland Nieuwsbrief DECemBER 2017

Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je je in het verleden hebt geregistreerd of omdat je lid bent van Sportvisserij Oost Nederland. Uitschrijven kan op ieder gewenst moment via de uitschrijflink helemaal onderaan. We wensen je goede vangsten toe!
seperator

VACATURE SECRETARIS

Met ingang van 1 januari 2018 ontstaat een vacature voor secretaris bij onze federatie.
Heeft u bestuurlijke capaciteiten, goede contactuele en sociale vaardigheden n een opleiding op HBO niveau of door aantoonbare ervaring een dergelijk niveau bereikt, dan is deze leuke en veelzijdige vrijwilligersbaan misschien wel wat voor u. 
Bekijk hier de VACATURE SECRETARIS


seperator

UNIEKE VERZAMELING CADEAU VOOR SPORTVISSERIJ OOST-NL

Onlangs hebben we een geweldig cadeau mogen ontvangen van Jan en Gini van Ginkel, voormalige eigenaren van de hengelsportspeciaalzaak van Ginkel uit Diepenveen! Een complete verzameling unieke hengelsportmaterialen prijkt in een vitrinekast in de hal van ons kantoor.


-> Lees hier meer over

seperator

BAGGERWERKZAAMHEDEN IN MEPPEL EN DEVENTER

Het Waterschap Drents-Overijsselse Delta onderhoudt veel wateren in de stedelijke gebieden in Meppel en Deventer met behulp van een kraan en/of maaiboot. Door de vorming van bagger is het werken met een maaiboot steeds lastiger geworden. Daarom gaat het Waterschap de komende periode in Meppel en Deventer de baggerlaag verwijderen.


-> Lees hier meer over

seperator

HSV-en in steenwijkerland bundelen krachten in aanloop naar gemeenteraadsverkiezingen 2018

In de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen van 2018 worden steeds meer hengelsportverenigingen actief om hun sportvisserijbelangen onder de aandacht te brengen van politieke partijen. Zo hebben vier verenigingen uit de gemeente Steenwijkerland de handen ineen geslagen en namens hun 3.000 sportvissers een brief aan de politieke partijen gestuurd.


-> Lees hier meer over

seperator


EERSTE KARPERS UITGEZET IN TWENTEKANAAL (VIDEO)

In september konden we je melden dat de KSN Regio Oost 5 jaar verlenging heeft gekregen van Rijkswaterstaat om het in 2011 gestarte Spiegelkarperproject voort te zetten. Dat houdt in dat tot en met 2021 jaarlijks 384 kg karper mag worden uitgezet, verspreid over de 5 verschillende sluispanden van het Twentekanaal. Op 26 november was het zover, de eerste karpers werden uitgezet.


-> Lees hier meer over

seperator

WEDSTRIJDDATA 2018 BEKEND


De wedstrijddata voor wat betreft de wedstrijden die in 2018 door Sportvisserij Oost-Nederland georganiseerd worden, zijn bekend.
Om zoveel mogelijk mensen de gelegenheid te geven om mee te doen met onze wedstrijden, wordt in de online wedstrijdmodule aangegeven wanneer de wedstrijden plaatsvinden. De wedstrijdcommissie van Sportvisserij Oost Nederland stelt het op prijs als op die data geen andere wedstrijden worden georganiseerd.


-> Lees hier meer over




Volg ons

Twitter
Facebook
Youtube
Nieuwsbrief

Sportvisserij Oost Nederland maakt deel uit van:

Sportvisserij Nederland


 
Copyright Sportvisserij Oost Nederland. Alle rechten voorbehouden.
Deze e-mail is verzonden door een automatische mailbox. Vragen, die u naar deze mailbox stuurt,
worden niet beantwoord. Klik hier om je uit te schrijven voor deze nieuwsbrief.