Nieuwsbrief FPC de Rooyse Wissel | mei 2015

4 jaren geleden


Text only:

Nieuwsbrief FPC de Rooyse Wissel - mei 2015 Webversie       Theatervoorstelling die aan het denken zet      

Van 16 tot en met 26 april werd in onze kliniek acht maal de theatervoorstelling 'Van kwaad tot erger' gespeeld. Een theatervoorstelling over de tbs-maatregel, waarin de verhalen van patiënten, professionals en slachtoffers werden verteld. De acteurs gaven de voorstelling nog een extra dimensie: de voorstelling werd gespeeld door medewerkers en patiënten van de Rooyse Wissel.


Eén ding stond bij de start van dit project vast: we wilden een voorstelling maken die verbindt, die mensen aan het denken zet en betrokken maakt. Dat we in die opzet zijn geslaagd, blijkt uit de vele lovende reacties die we ontvingen van bezoekers van de voorstelling.

          Lees meer hierover op onze website         Ronald Giphart verzorgt workshop voor patiënten     Een steeds grotere groep patiënten kan niet of slecht lezen. Dat belemmert een zelfstandige terugkeer in de maatschappij, want die is volledig gericht op geletterde mensen. Vorig jaar richtte de Rooyse Wissel daarom samen met BiblioNu een leesclub op voor laaggeletterde patiënten. Deze samenwerking krijgt nu een vervolg door schrijver Ronald Giphart uit te nodigen in de kliniek. Op 6 juni bezoekt hij de Rooyse Wissel voor een lezing en een workshop creatief schrijven.           Lees meer hierover op onze website         Ondernemende organisatie zoekt...     Werken bij de Rooyse Wissel betekent functioneren in het spanningsveld tussen behandelen en beveiligen. We zijn een ondernemende organisatie met toegewijde professionals. We hebben de ambitie om uitmuntende zorg en expertise te leveren. Naast een prettige en uitdagende werkplek bieden we ook uitstekende arbeidsvoorwaarden gebaseerd op de CAO GGZ.           Bekijk onze actuele vacatures     Contact   > website > contactgegevens > afmelden  

Derooysewissel.nl

Categorieën: Overige | Diversen
Leeftijd: 19 t/m 30 jaar 31 t/m 64 jaar 65 jaar en ouder

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019