Nieuwsbrief gemeente Alkmaar

4 jaren geleden


Text only:

&Veel gezochtDodenherdenkingen in Alkmaar en OudorpIn de Grote Sint Laurenskerk is op zondag 4 mei om 19.00 uur een herdenkingsbijeenkomst. Herdacht worden burgers en militairen die sinds het uitbreken van de Tweede Wereldoorlog zijn omgekomen in oorlogssituaties en vredesmissies.
lees meer....Verduurzaming Alkmaar door aansluiting bestaande bouw op warmtenet van HVCIn 2013 zijn ruim 400 Alkmaarse woningen en een bedrijf aangesloten op het warmtenet van HVC. Naast nieuwbouwwoningen in de Schelphoek heeft HVC het afgelopen jaar ook bestaande woningen aan de Melis Stokelaan aangesloten. De aanleg en aansluiting van woningen op het warmtenet is een belangrijk onderdeel van het Alkmaars Energieprogramma.
lees meer....Olympisch kampioen Koen Verweij opent KaasmarktOp vrijdag 25 april luidt schaatser Koen Verweij, om 10.00 uur de bel van de Alkmaarse kaasmarkt. Dat is het teken dat de markt, geheel volgens traditie, kan beginnen. Voorafgaand aan de opening wordt Koen Verweij door wethouder Mirjam Hamberg (SP) ontvangen in het stadhuis.
lees meer....Alkmaar behoudt A-Status kinderopvang en peuterspeelzalenDe Inspectie van het Onderwijs heeft de gemeente Alkmaar opnieuw de A-status verleend voor toezicht en handhaving op de kinderopvang. Dat betekent dat de gemeente haar wettelijke taken op orde heeft.
lees meer....Gemeente Alkmaar onderzoekt mogelijkheden stadskantoorHet afgelopen jaar heeft de gemeente Alkmaar met De Doorbraak een nieuwe organisatie neergezet. De vorm van de nieuwe organisatie past bij deze tijd; ze kan beter en sneller inspelen op initiatieven uit de samenleving. Een nieuwe organisatie vraagt ook om een moderne en toegankelijke vorm van huisvesting.
lees meer....Kinderen doen mee! in gemeente Alkmaar succesvolDe gemeente Alkmaar vindt het belangrijk dat kinderen deelnemen aan sport, cultuur of andere activiteiten. Daarom ondertekende de gemeente Alkmaar het convenant Kinderen doen mee!. In Alkmaar leven ongeveer 1.500 kinderen van 4 t/m 17 jaar in een gezin met een laag inkomen. Kinderen doen mee! biedt verschillende regelingen voor deze groep. De opzet is een succes en wordt daarom voortgezet tot 1 januari 2015.
lees meer....&VacaturesStadskrantOfficile mededelingenWerk in uitvoering
Bezoekadres
Stadskantoor
Mallegatsplein 10
1815 AG Alkmaar
Bezoekadres
Stadhuis
Langestraat 97
1811 JD Alkmaar
Postadres
Gemeente Alkmaar
Postbus 53
1800 BC ALKMAAR
Contact opnemen met de gemeente
T 14 072 (bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 17:00 uur)
E post@alkmaar.nl
  uitschrijven | uw profiel | doorsturen | print pdf   Verzonden aan newsletter@newslettercollector.com door webredactie@alkmaar.nl Ervaart u deze e-mail als ongewenst, klik dan hier.    

Alkmaar.nl

Categorieën: Gemeente Informatie Lokaal
Leeftijd: 14 t/m 18 jaar 19 t/m 30 jaar 31 t/m 64 jaar 65 jaar en ouder

Deel deze nieuwsbrief op

© 2018