Nieuwsbrief gemeente Alkmaar

4 jaren geleden


Text only:

&Veel gezochtTransitie van Overstad kan ongehinderd verderDe Raad van State heeft uitspraak gedaan op de beroepen tegen het bestemmingsplan Overstad. Er waren (onder andere) bezwaren tegen de vestiging van een kansspelautomatenhal, de mogelijkheden voor sport en recreatie en het niet uitbreiden van reguliere detailhandel. Deze zijn verworpen.
lees meer....Redacteur van Het Financieele Dagblad opent kaasmarktOp vrijdag 2 mei om 10.00 uur luidt Marcel de Boer, redacteur van Het Financieele Dagblad, de bel van de Alkmaarse kaasmarkt. Het teken dat de markt geheel volgens traditie kan beginnen. Hij doet dit op uitnodiging van de directeur van CONO Kaasmakers, Eric Hulst.
Voorafgaand aan het bezoek aan de kaasmarkt worden beide heren in het stadhuis ontvangen door burgemeester Piet Bruinooge.
lees meer....Decorandi Koninklijke Onderscheidingen 25 april 2014Mevrouw A. Mol-Mink, mevrouw G.C.M. den Bakker en de heren F.A. Pfaff, A.H. van Diepen, R.J. Slikker en J. Doesburg ontvingen een Koninklijke Onderscheiding.
lees meer....Belevenisroutes voor gemeente AlkmaarIn mei start RVVV Hart van Noord-Holland in opdracht van de gemeente Alkmaar met de ontwikkeling van vijf digitale belevenisroutes. Fiets- en wandelroutes in en om de gemeente die bewoners en bezoekers kennis laten maken met de stad en haar omgeving.
lees meer....&VacaturesStadskrantOfficile mededelingenWerk in uitvoering
Bezoekadres
Stadskantoor
Mallegatsplein 10
1815 AG Alkmaar
Bezoekadres
Stadhuis
Langestraat 97
1811 JD Alkmaar
Postadres
Gemeente Alkmaar
Postbus 53
1800 BC ALKMAAR
Contact opnemen met de gemeente
T 14 072 (bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 17:00 uur)
E post@alkmaar.nl
  uitschrijven | uw profiel | doorsturen | print pdf   Verzonden aan newsletter@newslettercollector.com door webredactie@alkmaar.nl Ervaart u deze e-mail als ongewenst, klik dan hier.    

Alkmaar.nl

Categorieën: Gemeente Informatie Lokaal
Leeftijd: 14 t/m 18 jaar 19 t/m 30 jaar 31 t/m 64 jaar 65 jaar en ouder

Deel deze nieuwsbrief op

© 2018