Nieuwsbrief gemeente Alkmaar

4 jaren geleden


Text only:

&Veel gezochtNieuwe aanpak buurtgericht samenwerkenSamen met u voor een leefbare en veilige wijk zorgen. Dat is het doel van de nieuwe aanpak in het buurtgericht samenwerken. U kunt helpen uw wijk nog veiliger te maken en de leefbaarheid te vergroten. U leest er meer over in de bewonersbrieven:
lees meer....Directeur van 150-jarige uitgeverij Kluitman opent kaasmarktVictor Kloos (OPA): 'Uitgeverij Kluitman is de oudste zelfstandige uitgeverij van kinderboeken in Nederland en sinds de oprichting in 1864 vrijwel onafgebroken in Alkmaar gevestigd. Daar ben ik als wethouder economische zaken zeer trots op.'
lees meer....Ere-insigne in goud voor mevrouw J.J. (Hanny) Groenhart - DammersDinsdag 20 mei 2014 om 16.15 uur werd het Ere-insigne in goud van de stad Alkmaar uitgereikt aan mevrouw Groenhart - Dammers. Deze onderscheiding reikte burgemeester Bruinooge uit vanwege haar langdurige inzet als lid van het Bestuur van het Alkmaars Uitwisselings Comite (AUC).
lees meer....AZ stelt Alkmaar zwaar teleurHet college van Alkmaar neemt kennis van de keuze die AZ heeft gemaakt voor vestiging van het trainingscomplex op sportpark Kalverhoek in Wijdewormer.
lees meer....Nacht- en jongerencultuur: 072 doet het!LIFE072 nodigt je in samenwerking met Outsiders op zondag 25 mei uit voor het eerste 'Alkmaar Night & Culture Debate' in Theater de Vest. Verschillende sprekers uit het nachtleven, waaronder Daniel Sanchez (Bla Bla Music), William Koster (New Dutch School), Tim Schilder (Retro) en Maya Link (Samba Salad), en ook de gemeente nemen deel aan het debat.
lees meer....&VacaturesStadskrantOfficile mededelingenWerk in uitvoering
Bezoekadres
Stadskantoor
Mallegatsplein 10
1815 AG Alkmaar
Bezoekadres
Stadhuis
Langestraat 97
1811 JD Alkmaar
Postadres
Gemeente Alkmaar
Postbus 53
1800 BC ALKMAAR
Contact opnemen met de gemeente
T 14 072 (bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 17:00 uur)
E post@alkmaar.nl
  uitschrijven | uw profiel | doorsturen | print pdf   Verzonden aan newsletter@newslettercollector.com door webredactie@alkmaar.nl Ervaart u deze e-mail als ongewenst, klik dan hier.    

Alkmaar.nl

Categorieën: Gemeente Informatie Lokaal
Leeftijd: 14 t/m 18 jaar 19 t/m 30 jaar 31 t/m 64 jaar 65 jaar en ouder

Deel deze nieuwsbrief op

© 2018