Nieuwsbrief gemeente Alkmaar

4 jaren geleden


Text only:

&Veel gezochtAlkmaar weer decor voor StandwerkerconcoursDe Langestraat is op (koop)zondag 1 juni een vrolijk accent met tal van verkoopdemonstraties. De gemeente organiseert in samenwerking met de Centrale Vereniging voor de Ambulante Handel, afdeling standwerkers, dit jaar voor de elfde keer een standwerkerconcours.
lees meer....Gemeente Alkmaar sluit 2013 positief afDe jaarrekening van de gemeente Alkmaar voor 2013 laat een positief resultaat van 6,2 miljoen euro zien.
lees meer....Start herinrichting Kruseman van EltenwegDeze week wordt gestart met de herinrichting van de Kruseman van Eltenweg en de aanleg van een nieuwe weg langs het spooremplacement. Op donderdag 5 juni vindt tussen 19.00 uur en 21.00 uur een inloopbijeenkomst plaats over de werkzaamheden in het stationsgebied. Omwonenden, ondernemers en reizigers zijn van harte welkom bij SOVA Alkmaar, Van der Kaaijstraat 60 te Alkmaar.
lees meer....Financiele uitgangspositie vanaf 2015 goed voor nieuwe gemeente AlkmaarDe colleges Burgemeester en Wethouders van Alkmaar, Graft-De Rijp en Schermer hebben de concept voorjaarsnota 2015-2018 aan de drie gemeenteraden aangeboden.
Op 1 januari 2015 is de herindeling een feit. Met de voorjaarsnota wordt een gezond financieel perspectief meegegeven aan de nieuwe gemeente. Volgens de huidige ramingen zijn er de komende jaren tot 2017 geen nieuwe bezuinigingen nodig.
lees meer....De Boekelermeer verwelkomt nieuwe bedrijvenDit jaar heeft Ziggo een kavel gekocht op de Boekelermeer. Daarnaast breidt Etiket Nederland B.V. uit naast haar bestaande kavel. Beide bedrijven hebben kavels van ongeveer 2500m2 gekocht. Daarnaast is het eerste bedrijf voor het Energy Innovation Park bekend geworden: Technobis.
lees meer....Kom naar het Groene Stadsfestival Kost Je Weinig EnergieZondag 1 juni organiseert de gemeente voor de vierde keer het Groene Stadsfestival Kost je weinig Energie. Met ruim vijftig deelnemende ondernemers en organisaties is het een van de grootste duurzame markten van Nood-Holland. Het gratis festival is een echte familiedag met workshops, energieadviezen, activiteiten voor jong en oud en gratis goodie bags. Het Stadsfestival vindt plaats van 12.00 tot 17.00 uur rond de Grote Kerk. Diezelfde dag vindt ook het Standwerkersconcours plaats in de Langestraat.
lees meer....&VacaturesStadskrantOfficile mededelingenWerk in uitvoering
Bezoekadres
Stadskantoor
Mallegatsplein 10
1815 AG Alkmaar
Bezoekadres
Stadhuis
Langestraat 97
1811 JD Alkmaar
Postadres
Gemeente Alkmaar
Postbus 53
1800 BC ALKMAAR
Contact opnemen met de gemeente
T 14 072 (bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 17:00 uur)
E post@alkmaar.nl
  uitschrijven | uw profiel | doorsturen | print pdf   Verzonden aan newsletter@newslettercollector.com door webredactie@alkmaar.nl Ervaart u deze e-mail als ongewenst, klik dan hier.    

Alkmaar.nl

Categorieën: Gemeente Informatie Lokaal
Leeftijd: 14 t/m 18 jaar 19 t/m 30 jaar 31 t/m 64 jaar 65 jaar en ouder

Deel deze nieuwsbrief op

© 2018