Nieuwsbrief gemeente Alkmaar

4 jaren geleden


Text only:

&Veel gezochtNieuwe zwarte verwijsborden wijzen de weg naar het Beatles museumWethouder Victor Kloos onthult op vrijdag 6 juni om 9.50 uur een nieuw verwijsbord. Het gaat om een bord dat de weg naar het Beatle museum wijst. Die dag is het op de kop af 50 jaar geleden dat de Beatles hun roemruchte concert in Blokker gaven. Op 6 juni 1981 opende het eerste Beatles Museum ter wereld zijn deuren in Krommenie. Dat museum is de voorloper van het huidige museum aan de Kanaalkade 48.
lees meer....Kanaalkade wordt tweerichtingstraat voor autoverkeerDe gemeente Alkmaar start op dinsdag 10 juni met de herinrichting van de Kanaalkade. De kade is nu voor autoverkeer een eenrichtingsstraat, na de herinrichting is voor de auto tweerichtingsverkeer mogelijk.
lees meer....Feestelijke opening Canadaplein5 juni opent wethouder Anjo van de Ven het geheel vernieuwde Canadaplein. Het carillon van de Grote Kerk en een strijkersensemble zullen een feestelijk repertoire spelen. Op het plein kan iedereen die dat wil, wat komen eten en drinken en bij warm weer zijn er ijsjes. De feestelijkheden beginnen om 16.00 uur. Bij slecht weer kunnen de gasten in De Studio terecht.
lees meer....ESPEQ opent KaasmarktOp vrijdag 6 juni om 10.00 uur luidt het team van Espeq Vakmansgroep de bel van de Alkmaarse kaasmarkt als startsein om de markt te laten beginnen. Dat doen zij in het bijzijn van wethouder Arbeidsmarktbeleid Elly Konijn.
lees meer....Bewonersinitiatief: Bewoners Otellostraat leggen moestuin aan in gemeenteperkHet is een mooie zonnige dag en de deur van de schuur van Harry en Esther Veenstra aan de Otellostraat in de Daalmeer staat open. Door de schuur, loop je zo de bloeiende moestuin in die ze delen met twee andere stellen op hetzelfde rijtje. Goed overleg met de gemeente en een kleine financiele ondersteuning via een bewonersinitiatief maakte mogelijk waar deze buurtbewoners het al jaren over hadden.
lees meer....AZ weigert dialoog over bindende afspraken, gemeente spant kort geding aanDe gemeente Alkmaar heeft steeds gezegd AZ te houden aan de afspraken over het trainingscomplex die in 2011 zijn gemaakt. AZ heeft vandaag in een brief aan het college laten weten hier een geheel andere visie op te hebben.
lees meer....&VacaturesStadskrantOfficile mededelingenWerk in uitvoering
Bezoekadres
Stadskantoor
Mallegatsplein 10
1815 AG Alkmaar
Bezoekadres
Stadhuis
Langestraat 97
1811 JD Alkmaar
Postadres
Gemeente Alkmaar
Postbus 53
1800 BC ALKMAAR
Contact opnemen met de gemeente
T 14 072 (bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 17:00 uur)
E post@alkmaar.nl
  uitschrijven | uw profiel | doorsturen | print pdf   Verzonden aan newsletter@newslettercollector.com door webredactie@alkmaar.nl Ervaart u deze e-mail als ongewenst, klik dan hier.    

Alkmaar.nl

Categorieën: Gemeente Informatie Lokaal
Leeftijd: 14 t/m 18 jaar 19 t/m 30 jaar 31 t/m 64 jaar 65 jaar en ouder

Deel deze nieuwsbrief op

© 2018