Nieuwsbrief gemeente Alkmaar

4 jaren geleden


Text only:

&Veel gezochtGedeeltelijke afsluiting Leeghwaterbrug (N242) van 13 tot 15 juniProvincie Noord-Holland voert van vrijdagavond 13 juni (20.00 uur) tot maandagochtend 16 juni (05.00 uur) een spoedreparatie uit aan het brugdek van de zuidelijke Leeghwaterbrug in de Ommering (provinciale weg N242) in de gemeente Alkmaar. Tijdens de werkzaamheden is de zuidelijke brug afgesloten voor het verkeer.
lees meer....Omkering van rijrichting Gedempte NieuweslootDinsdag 24 juni organiseert gemeente Alkmaar een inloopbijeenkomst over het wijzigen van de verkeerscirculatie rond de Gedempte Nieuwesloot. Het college van B&W heeft onderzocht wat de effecten van deze maatregel zijn en is benieuwd naar de mening van omwonenden en ondernemers.
lees meer....Netwerk Duurzaam Ondernemen in Noordwest-Holland opent KaasmarktOp vrijdag 13 juni om 10.00 uur luidt een lid van het netwerk Duurzaam Ondernemen in Noordwest-Holland (DOinNWH) de bel van de Alkmaarse kaasmarkt. Het gaat om duurzame ondernemer Simon Schijf, die door het netwerk is voorgedragen om de bel te luiden in het bijzijn van wethouder Duurzaamheid Jan Nagengast (CDA).
lees meer....Persverklaring college gemeente Alkmaar rondom kort geding AZ en SABPersverklaring college gemeente Alkmaar rondom kort geding AZ en SAB
lees meer....Rechter verbiedt AZ te tekenenDe gemeente Alkmaar houdt AZ aan de gemaakte afspraken in 2011. Om die reden besloot het college om een kort geding aan te spannen tegen AZ en Stadion Alkmaar Beheer BV (SAB). Om zorgvuldig te zijn heeft de gemeente Alkmaar AZ en de gemeente Zaanstad hiervan aansluitend op de hoogte gesteld. AZ en de gemeente Zaanstad hebben daarop aangegeven dat zij het voornemen hebben om dinsdag 10 juni aanstaande te tekenen.
lees meer....&VacaturesStadskrantOfficile mededelingenWerk in uitvoering
Bezoekadres
Stadskantoor
Mallegatsplein 10
1815 AG Alkmaar
Bezoekadres
Stadhuis
Langestraat 97
1811 JD Alkmaar
Postadres
Gemeente Alkmaar
Postbus 53
1800 BC ALKMAAR
Contact opnemen met de gemeente
T 14 072 (bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 17:00 uur)
E post@alkmaar.nl
  uitschrijven | uw profiel | doorsturen | print pdf   Verzonden aan newsletter@newslettercollector.com door webredactie@alkmaar.nl Ervaart u deze e-mail als ongewenst, klik dan hier.    

Alkmaar.nl

Categorieën: Gemeente Informatie Lokaal
Leeftijd: 14 t/m 18 jaar 19 t/m 30 jaar 31 t/m 64 jaar 65 jaar en ouder

Deel deze nieuwsbrief op

© 2018